Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι αγανακτισμένοι πολίτες νέα μόδα …

Ούμπερ άλες.

Όλα τα κ..κάναλα και ραδιόφωνα τους επαινούν και προβάλουν όσο μπορούν και τους παίρνει, τους «χιλιάδες αγανακτισμένους που διαμαρτύρονται» (;). Τους αποκαλούν λαό κλπ..

Ωστόσο εμείς βλέπουμε μάλλον λίγους, ιδιαίτερα στον Λευκό Πύργο, και μεταξύ τους παράξενους μοτοσικλετιστές χωρίς κράνη, να κάνουν περατζάδες.

Αναρωτιόμαστε που αφοδεύουν και κατουρούν οι κατασκηνωτές της πλατείας Συντάγματος, από πού βγάζουν μεροκάματο, γιατί είναι αυτοί καλύτεροι από εμάς που και άποψη έχουμε και εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας προς τους κυβερνώντες αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνικά μέσα, δεν παρακωλύουμε τις συγκοινωνίες και δεν φέρνουμε σε απόγνωση τους επαγγελματίες του κέντρου. Και πληρώνουμε και φόρους.

Οι εχθροί της Ελλάδος είναι εντός. Οι ευρωπαίοι φαίνεται να θέλουν να μας ξελασπώσουν, αλλά δεν έχουν τη σωστή συνταγή. Ακόμα τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου