Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μόνο απειλές και αθλιότητες …

«… Εαν τολμήσετε, και μπορεί να τολμήσετε, να βάλετε κάποιους φραγμούς στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέσα από το δημοψήφισμα θα αντισταθούμε, να το ξέρετε. Γιατί τέτοιοι φραγμοί δεν αφορούν μόνο το ΚΚΕ αλλά και κάθε προοδευτική ιδέα στη χώρα…». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19 Ιουνίου 2011.

Δηλώσεις της «κυρίας» που συστηματικά απειλεί την Ελληνική δημοκρατία, προβάλλοντας τις ολοκληρωτικές και αντιδημοκρατικές απόψεις του ΚΚΕ και των ομοϊδεατών της ως την πεμπτουσία της δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Θα ξαναθέσουμε το ερώτημα: Από πού οι σύντροφοι βγάζουν μεροκάματα, που σπουδάζουν τα παιδιά τους , πως διαθέτουν ιδιοκτησίες και καταθέσεις, πως εκφράζονται από ελεύθερα έως ασύδοτα; Μήπως χάρις στο «άθλιο καπιταλιστικό  σύστημα» εναντίον του οποίου συστηματικά και αποκλειστικά καταφέρονται.

Η Βουλή επίσης πρέπει να συγκροτήσει επιτροπή νομομαθών οι οποίοι θα συντάξουν ένα κώδικα δεοντολογίας για τα κόμματα, τις δηλώσεις τους και τις δραστηριότητές τους. Έτσι για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να μην κάνουν όσοι θέλουν ότι γουστάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου