Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να πούμε ευχαριστώ …


Εμείς πιστεύουμε ότι οι 155 της Βουλής έπραξαν το σωστό για τη χώρα και τους ανθρώπους της. Και ιδιαίτερα για τους φτωχότερους, του αδύναμους, τους νέους και τα παιδιά.

Όλους αυτούς που σιωπηλοί και απογοητευμένοι παρακολουθούν τους μάγκες, τους διαστροφείς, τους εκμαυλισμένους, τους απατεώνες και τους καθωσπρέπει ατσίδες να λυμαίνονται το τόπο και τη κάθε ικμάδα του.

Εμείς πάντως στους ευχαριστήσουμε και τους βγάζουμε το καπέλο.

4 σχόλια:

  1. Αν δεν ειρωνεύεστε θα σας πρότεινα να ρωτήσετε τους φτωχότερους, τους αδύναμους και τους νέους (τα παιδιά είναι μικρά ακόμα για να μπορεί να κρίνουν, αν προλάβουν να μεγαλώσουν και μείνουν στην Ελλάδα τα ρωτάμε αργότερα). Να ρωτήσετε λοιπόν αυτούς γιατί οι υπαλληλοι της βουλής παίρνουν 14 (τώρα) μισθούς, γιατι οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν υψηλούς μισθούς σε σχέση με τους πολύ χαμηλούς δικούς τους, γιατι τα παιδιά και οι συγγενείς των βουλευτών και άλλοι παρατρεχάμενοι διορίζονται στην βουλή κατ΄επιλογή, γιατί πληρώνονται επί πλέον για να κάνουν την δουλειά τους, γιατί πρ΄'επι αυτοί να πληρώσουν την αποτυχία λόγω ανικανότητας των μέτρων του μνημονίου Ι, τι εγγυάται ότι τα νέα μέτρα θα αποδώσουν, τί έγινε με την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων που ξεκίνησε με την ταλαιπωρία που είχαμε πριν ένα χρόνο με τα φορτηγά, τι θα γίνει με την ΔΕΗ που η πίεση του κομματικού στρατού και των βολευτών του ύψους του Αθανασιάδη (έτσι δεν τον λένε) φαίνεται να οδηγεί στην αναστολή της περεταίρω ιδιοτικοποίησης της, τι θα γίνει με... με... υπάρχουν τόσα πολλά.
    Το σχόλιό σας μόνο σαν ειρωνικό μπορώ να το δεχτώ. Βέβαια ο καθένας έχει την ελευθερία να λέει και να διατυπώνει τις σκέψεις του όπως θέλει. Από κάποιο σημείο όμως και μετά θα πρέπει να μιλάμε με στοιχεία. Αν μπορείτε , επομένως, πέστε μας πόσα χρήματα έχουμε δανειστεί από το 1980, ποιός τα δανείστηκε , για ποιό λόγο, αν υλοποιήθηκε ο σκοπός για τον οποίο ελήφθησαν, με ποιά επιτόκια και πόσα εχουν πληρωθεί μέχρι τώρα έναντι όλων αυτών των δανείων. Να ξεκινήσουμε την συζήτηση από κάπου, με στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσα να συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο αλλά μήπως η παρελθοντολογία δεν είναι για αυτή την στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε "τους μάγκες, τους διαστροφείς, τους εκμαυλισμένους, τους απατεώνες και τους καθωσπρέπει ατσίδες..." αναφερόμενος σε όλους τους άλλους εκτός , φαντάζομαι των 154+1 τους οποίους ευχαριστείτε. Δηλαδή θα πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτοί δεν εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία ; Να τους πάρουμε έναν έναν ; Βάλαμε τους κατα κύριο λόγο διαστροφείς και απατεώνες να μας σώσουν. Δεν μου λέτε, χρωστάμε περί τα 300 δισ από τα δάνεια αυτών των ιδίων. Θα πάρουμε άλλα 110 + 85 (από ότι λένε). Όλα αυτά πως θα πληρωθούν; Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος χρωστάει σταματάει να δανείζεται και προσπαθεί, αναδιορθρώνοντας την οικονομία του, την παραγωγική του βάση, μηδενίζοντας τις σπατάλες και ελαχιστοποιώντας τις δαπάνες, στα όρια του δυνατού, να ξεπληρώσει αυτά που χρωστάει. Αυτά που γίνονται τώρα δεν οδηγούν πουθενά παρά σε μιά μόνιμη κατάσταση ελεύθερης πτώσης. Θέλω να δώ τι θα συμβεί αν στις 4 Αυγούστου οι ΗΠΑ θα πληρώσουν αυτά που πρέπει να πληρώσουν η θα μειωθεί από τις "αγορές" η πιστοληπτική τους ικανότητα, όπως λένε. Μεγάλη η ιστορία και, δυστυχώς, εμείς είμαστε ο στόχος εξάσκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφέρομαι σε όλους όσους άσκησαν και ασκούν εξουσία.

    Χρειαζόμαστε νέα δάνεια γιατί συνεχίζουμε να παράγουμε ελλείμματα.

    Ασφαλώς χρειάζονται αναδιαρθρώσεις και χρηστή διοίκηση - τα οποία δεν φαίνονται στον ορίζοντα.

    Όσο για τις ΗΠΑ, δεν γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή