Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης Ρωμαϊκού Σταδίου ή πως πλουτίζουν οι μάγκες …

Η κατασκευή του Ρωμαϊκού Σταδίου το τελευταίο τέταρτο του 1ου αιώνα μ.Χ., σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού, σχετίζεται με τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Πάτρας ως ρωμαϊκής αποικίας το 86 μ.Χ. και αποδίδεται σε προσφορά του αυτοκράτορα Δομιτιανού.


Τα εγκαίνια του έργου αποκατάστασης και ανάδειξης Ρωμαϊκού Σταδίου της Πάτρας, πραγματοποίησε χθες η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατά την διάρκεια τελετής που έγινε στον περιβάλλοντα χώρου του αρχαιολογικού μνημείου … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:55).

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη και καλώς να αποκαλυφθεί ολόκληρο το Ρωμαϊκό Στάδιο.

Δείτε όμως την αποκαλυπτική φωτογραφία. Και δεν ντρέπονται και δεν ανησυχούν. Οι μάγκες της σύγχρονης Ελλάδας έχτισαν πάνω στα αρχαία. Δημόσιοι υπάλληλοι σε δημόσιες υπηρεσίες εκδώσαν την άδεια. Είναι άγνωστα τα ποσά που διακινήθηκαν. Αλλά οι νόμοι, η λογική, η διαφάνεια και η δεοντολογία όλα πήγαν περίπατο. Έτσι γίνονται οι περιουσίες με πενιχρά εισοδήματα.

Εύσημα και στη μακροβιότερη υπουργό Πολύτιμού, που δεν ασχολείται με τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες.

Και πάλι και εκ του ασφαλούς το υπουργείο Πολιτισμού μιλά για νέες απαλλοτριώσεις, δηλαδή και νέα χρήματα στους μάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: