Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό» ανακοίνωσε η ΠΑΕ …

Ανακοίνωση για το θέμα του «Απόστολος Νικολαΐδης» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η φημολογία ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν βρίσκεται στο νέο ρυθμιστικό χάρτη της Αθήνας, που κατατέθηκε στη Βουλή.
  
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επαναλαμβάνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι επίσης γνωστό ότι τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής του.

Επομένως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να φύγει ο Παναθηναϊκός από την ιστορική του έδρα θα είναι να το αποφασίσει ο ίδιος, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θέμα ασφαλώς που δεν τίθεται» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014).

Μήπως μπορεί κάποιος αρμόδιος, ας πούμε δήμαρχος, υπουργός, περιφερειάρχης, ΣτΕ, Κτηματολόγιο, κλπ., κλπ., να μας εξηγήσει τι δουλειά έχει μια ανώνυμη εταιρεία να μιλά για ιδιοκτησία επί δημοσίου χώρου;

Μήπως συμβαίνουν πράγματα και θαύματα που κανείς δεν γνωρίζει και μπορούν τα τρωκτικά να αλωνίζουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου