Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αδαπάνως για το δημόσιο και την ελληνική αξιοπρέπεια …

Φυσικά δεν περιμένουμε τίποτε ουσιαστικό και αποτελεσματικό από την κυβέρνηση , τα όργανα της και κυρίως από τα πολλά - όπως δείχνουν τα πράγματα – ακατάλληλα και ανίκανα στελέχη.

Ο λόγος για τα σκουπίδια και τη ρυπαρή εμφάνιση όλης της Ελλάδος, χωρίς εξαιρέσεις δυστυχώς.

Μας πιάνει μένος κατά των άθλιων που μας κυβερνούν, όταν δεν κάνουν απολύτως τίποτε να καθαρίσει η χώρα από τα σκουπίδια και την απαράδεκτη εμφάνιση κτηρίων, δημοσίων χώρων, δρόμων, εγκαταστάσεων και δημόσιας περιουσίας, όπως έχουμε επισημάνει επανειλημμένως.

Τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν γρήγορα αρκεί να ξεκινήσει εκστρατεία «σωφρονισμού» των πολιτών που ρυπαίνουν. Όλα τα ΜΜΕ πρέπει  να εκπέμπουν μηνύματα συνεχώς κατά της ρύπανσης και της μετατροπής των δημόσιων χώρων σε σκουπιδότοπους και δοχεία απορριμμάτων. Η εκστρατεία μπορεί να γίνει χωρίς δαπάνη στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης και θα σταματήσει μόνον όταν επιτευχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Δεν μπορεί να βλέπουμε πρωθυπουργούς, υπουργούς και άλλους άχρηστους αρμόδιους, από ακριβά έως πανάκριβα καλοντυμένους, υποθέτουμε παρφουμαρισμένους και γυαλισμένους, να αγνοούν και να μην εκνευρίζονται από τα σκουπίδια και τη ρυπαρότητα που εκπέμπουν οι πόλεις.

Την εκστρατεία πρέπει να συντονίζουν τα υπουργεία Εσωτερικών, Τουρισμού και Πολιτισμού (α, ναι και Περιβάλλοντος!), αλλά εκεί μάλλον βρίσκονται ακατάλληλα πρόσωπα και εραστές των ιερών σκουπιδιών (βλέπετε και http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/02/blog-post_7873.html ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου