Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Ερώτημα 25ο 2020 … για τις πλημμύρες σε αστικές περιοχές …

Τα αποτελέσματα των πλημμυρικών φαινομένων πριν μερικές ημέρες στο Λευκαντί της Ευβοίας και την περιοχή δεν ήταν μόνον καταστροφικά, αλλά υπήρξαν και πολλά ανθρώπινα θύματα.

Και όμως, το άθλιο κράτος που ανέχεται τη καταπάτηση των ρεμάτων και την ανέγερση σπιτιών και άλλων εγκαταστάσεων εντός αυτών, οι αρμόδιοι που προφανώς χρηματίζονται για να μην επιτελέσουν το καθήκον τους, η αστυνομία που δε βλέπει, η Δικαιοσύνη που δε τιμωρεί ποτέ κανένα για παραβίαση νόμων, κανόνων και λογικής και η εκ των υστέρων συστηματική, επίμονη και άκρως συμφέρουσα νομιμοποίηση αυθαίρετων που εφαρμόζουν αμελλητί οι κυβερνήσεις, προκάλεσαν τη τραγωδία.

Και όμως το κράτος συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε μέχρι τώρα και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Και αντί να κατασκευάζονται αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές που είναι γνωστό, πασιφανές και αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν μεγάλες ζημίες και θα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, η κυβέρνηση εξακολουθεί να προωθεί άχρηστα έργα, όπως το «αντιπλημμυρικό» του Ερασίνου στο δήμο Μαρκοπούλου, ενώ όλοι έχουν επισημάνει το άχρηστο του έργου. Και τη συνεπακόλουθη σπατάλη 45.000.000 € (ΣΣ: Η τεχνολογία πού έχει επιλεγεί έχει εγκαταλειφθεί εδώ και 2 τουλάχιστον δεκαετίες στην ΕΕ), ενώ 25.000.000 € έχουν ήδη δοθεί σε καταπατητές για αποζημιώσεις. 

Προφανώς πρόκειται για διοίκηση εκτός νόμου, παραβαίνουσα συστηματικά και χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου