Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Δε θέλουμε να πολιτικολογούμε εδώ, αλλά το ΚΚΕ πρέπει να μπει στη θέση του …

 Χθες 17 Νοεμβρίου 2020 το ΚΚΕ έκανε μια προκλητική επίθεση - προεόρτια άραγε; – εναντίον του ελληνικού λαού και της έννομης τάξης, χωρίς όμως στειλιάρια και όπλα αυτή τη φορά. 

Εμάς μας φάνηκε ως πρόβα τζενεράλε κινητοποίησης οπαδών και ομοϊδεατών προς δοκιμή των αντανακλαστικών της Δημοκρατίας και του κράτους.

 

Οι δηλώσεις του καλοζωισμένου γραμματέα του ΚΚΕ που αμφισβητεί τα πάντα, αλλά τρώει και πίνει εκμεταλλευόμενος τη Δημοκρατία και τα ατομικά και απολιτικά δικαιώματα που παρέχονται, προς άγραν ψήφων και εξασφάλιση ζωής χαρισάμενης σε ολόκληρη τη κομματική νομενκλατούρα, χωρίς να εργάζονται και χωρίς να προσφέρουν τίποτε, είναι αποκαλυπτικές. Εξαντλούνται στην καθοδήγηση κάποιου μικρού ποσοστού του πόπολου που νομίζει ότι οι κύριοι αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων.

 

Εμείς έχουμε εντελώς αντίθετη άποψή. Δε μας ενοχλεί να λένε και να πιστεύουν ότι θέλουν. Μας ενοχλεί όμως να θεωρούν τους εαυτούς τους και τους κομματικούς φίλους υπεράνω Νόμων και κανόνων της Δημοκρατίας. Και να θεωρούν όλους εμάς που δεν τους ακολουθούμε, εχθρούς.

 

Αν αυτά που λέμε φαίνονται υπερβολικά, δεν έχει κανείς παρά να ξανακοιτάξει τα βίντεο με τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις Κουτσούμπα.

 

Η κυβέρνηση χειρίστηκε αξιοσημείωτα και για πρώτη φορά σθεναρά την «ανταρσία» και έδωσε την ευκαιρία να καταλάβουμε ποιος είναι ποιος σε αυτή τη χώρα και ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι τους. Κοινώς τους ξεβράκωσε.

 

Καλή συνέχεια και πάντα τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου