Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα στη τύχη ή όλα στα χέρια της Μαφίας …

Κατά σύμπτωση πέσαμε σε κάποιο βίντεο για το ναυάγιο του Μεντιτεράνεαν Σκάι κοντά στην Ελευσίνα. Τίποτε το ιδιαίτερο, πάρα τις μεγαλοστομίες και τις υποσχέσεις. Και πολλές μη αλήθειες. Ας είναι. 

Αμέσως μετά τράβηξε την προσοχή μας ένα άλλο βίντεο σχετικά με τα ναυάγια στην Ελευσίνα. Μπορείτε να το δείτε και εσείς το βίντεο με τίτλο  Αυτοψία-έρευνα του ΑΠΕ ΜΠΕ για τον κόλπο της Ελευσίνας, (6.761 προβολές, 1 Οκτ 2017 "Οσμή σκανδάλου" οικονομικών συμφερόντων μέσα και έξω από τη θάλασσα της…) https://youtu.be/ZEbb_bgFUso και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.


Μεγάλα συμφέροντα, ασυδοσία, μαφίες, επίορκοι δημόσιο υπάλληλοι, πολιτικοί και αρμόδιοι που λογικά τα ενθυλακώνουν, προκειμένου να ανέχονται τις απαράδεκτες αυτές καταστάσεις. Πολλοί γνωρίζουν τις λύσεις και περιγράφουν εξαιρετικά τη κατάσταση, αλλά κανένας δε κάνει τίποτε για την επίλυση των προβλημάτων και η απαράδεκτη κατάσταση διαιωνίζεται.


Εκπλήσσει η παρουσίαση και τα λεγόμενα του κάποτε υπουργού Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή. Είναι απόλαυση και δίνει χωρίς καμία αμφιβολία το στίγμα των απόψεών του και κυρίως των ενεργειών του όπως και της τότε κυβερνήσεως.


Αλλά τα ίδια και χειρότερα – μια και η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς - κάνουν όλες οι κυβερνήσεις δεξιές, αριστερές, επαμφοτερίζουσες.  Αλλά όλες ανεύθυνες και παραβάτες των Νόμων και της νομιμότητας.


Από κοντά και ο νομικός μας πολιτισμός και οι χρυσοπληρωμένοι ταγοί του. Αυτοί μονίμως σε λευκή απεργία, απολαμβάνοντας το παχουλότατο «μεροκάματο». Υπάρχει άραγε άλλη εξήγηση;


Όποιος έχει αντιρρήσεις ή διαφωνεί να το πει εδώ και τώρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου