Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Με αφορμή την 1η επέτειο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών …

Φαίνεται να συγκινήθηκε και να αγανάκτησε για μια ακόμα φορά όλη η Ελλάδα.
 
Οι πολίτες διαπιστώνουν ότι παραμένουμε οι ραγιάδες του πολιτικού συστήματος και του τεράστιου και αποτελεσματικού για κάθε κακή εξέλιξη βραχίονά του, τη δημόσια διοίκηση.
 
Το πολιτικό σύστημα την προστατεύει ως κόρη οφθαλμού, γιατί και αυτή με την παραλυσία της, την ανικανότητα της, τη δαιδαλώδη οργάνωσή της, τη τεμπελιά της, την έλλειψη γνώσεων, σε συνδυασμό με τη «καταραμένη» αξιολόγηση και τη συνδικαλιστική της αυθεντία, προκλητικότητα και ποτέ υπόλογη, επιβραβεύει τους πολιτικούς ινστρούχτορες και τους εξασφαλίζει όταν χρειαστεί ασυλία, το λαβύρινθο που είναι αναγκαίος, για να μην μπορεί ούτε και τυχόν έντιμοι δικαστές να αποδώσουν και να επιβάλλουν δικαιοσύνη και εν τέλει ατιμωρησία
 
Μας κάνει εντύπωση ότι και στην περίπτωση των Τεμπών κανείς δε μας είπε τίποτε για τις ευθύνες της και τις ευθύνες των πολιτικών της προϊσταμένων.
 
Τι έκαναν μέχρι τώρα η ΡΑΣ, η ΕΑΔ, ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, η ΑΑΔΕ, η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και δε ξέρουμε ποιες άλλες τεμπέλες δημόσιες υπηρεσίες.
 
Διαβάστε την ανάρτησή μας στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά

 Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πόσο δύσκολο είναι κ. Μητσοτάκη, κα Χριστοφιλοπούλου …


Από τότε έχουμε απευθυνθεί εγγράφως δεκάδες φορές στους αρμοδίους, αλλά όλοι μας αγνοήσαν.


Όποιος Έλλην πολίτης πιστεύει ότι η σημερινή επιτελική κυβέρνηση και όλο το πολιτικό σύστημα έχει διάθεση να αναβαθμίσει το ρόλο της δημόσιας διοίκησης πλανάται πλάνην οικτρά. Τίποτε δε θα αλλάξει.

Η συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος σε σχέση με το δράμα των Τεμπών το επιβεβαιώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου