Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


29 Αυγούστου 2013

Γιατροί και νοσηλευτές με λευκές μπλούζες στα καφενεία για φραπέ και τυρόπιττα …

Δεν είναι δική μας παρατήρηση, αλλά φίλου και συνηγορούμε ανεπιφύλακτα.

Γύρω από τα νοσοκομεία της χώρας έχουν εγκατασταθεί τυροπιττάδικα, σαντουιτσάδικα, καφετέριες για όρθιους και καθιστούς και άλλα ταχυφαγεία.

Καθημερνώς είναι γεμάτα όλες σχεδόν τις ώρες της ημέρας, αλλά κυρίως τις πρωινές, με κυρίους και κυρίες με λευκές μπλούζες, προφανώς ιατρούς και νοσηλευτές. Παραγγέλλνουν το φραπεδάκι τους και την τυρόπιττα τους και αποχωρούν ή στέκονται και τα απολαμβάνουν επί τόπου.

Δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα με το ίδιο φαινόμενο σε πρωτοτυπία, έκταση και ένταση.

Μήπως ο αρχίατρος υγιεινής (;), οι αρχές δημόσιας υγείας, το ΚΕΣΥ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ΣΕΥΥΠ και οι άλλοι στυλοβάτες της δημόσιας υγείας, ο ΙΣΑ, ο ΠΙΣ, ο υπουργός Υγείας μπορούν να λάβουν τον κόπο να μας απαντήσουν :

1.     Είναι δεοντολογικά σωστό αυτό που συμβαίνει;
2.     Είναι υγειονομικά παραδεκτό;
3.     Ποιοι είναι οι τυχόν κίνδυνοι από την πρακτική αυτή;
4.     Γιατί οι εργαζόμενοι κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη του νόμους, διαδικασίες, δεοντολογία και λογική και μάλιστα χωρίς συνέπειες;
5.     Γιατί δίνονται άδειες για εν λόγω επιχειρήσεις ακριβώς δίπλα στις νοσηλευτικές μονάδες;

Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου