Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Τη βούληση της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις χαιρετίζει το γερμανικό υπ. Υγείας ...

«… Τη βούληση του ελληνικού υπουργείου Υγείας για την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων χαιρετίζει το γερμανικό υπουργείο Υγείας.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή τη συμφωνία μεταξύ του ελληνικού υπουργείου Υγείας και του Διεθνή Οργανισμού Υγείας (WHOEuropa) για την ενίσχυση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων της πρωτοβουλίας «Υγεία σε Κίνηση» για τα έτη 2013-2015, το γερμανικό υπουργείο αναφέρει συγκεκριμένα: «Συγχαίρουμε την ελληνική κυβέρνηση για την υπογραφή αυτής της σημαντικής συμφωνίας. Ενισχύει τη σθεναρή βούλησή της για μεταρρυθμίσεις μετά και τον ανασχηματισμό της 25ης Ιουνίου 2013. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας παρέχει στην ελληνική κυβέρνηση καθώς και στον WHO/Europa (Διεθνή Οργανισμό Υγείας) την αμέριστη υποστήριξή του ως επικεφαλής στον εν λόγω τομέα (Domain Leader)…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013).

Φτάνουν παιδιά τα λόγια και οι φανφάρες.

Είδαμε και ακούσαμε τόσο πολλά στο πρόσφατο παρελθόν και φλομώσαμε (να θυμηθούμε τους αλήστου μνήμης υφυπουργούς για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση; Τζωρτζάκη, Βολουδάκη κλπ., κλπ.).

Γιατί δεν συμφωνήσατε να προωθηθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας;

Γιατί δεν συμφωνήσατε να λάβετε βοήθεια για τη  δημιουργία ηλεκτρονικών φακέλων υγείας των πολιτών;

Αφού δεν συμφωνήσατε για αυτά,  όλα τα άλλα είναι μπαρούφες θερινής νυκτός.

Αν κάνουμε λάθος να μας το πείτε και να μας πείσετε. Θα επανορθώσουμε ευχαρίστως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου