Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Κλαίνε όλα τα αλάνια να μη μείνουνε χαρμάνια …

Μειώνουμε τα ηρεμιστικά, εθισμένοι στα αντιβιοτικά

Οταν πριν από λίγα χρόνια είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα στοιχεία από την ανάλυση των λυμάτων στην Ψυττάλεια, προκάλεσαν σοκ όχι μόνο στην κοινή γνώμη αλλά και στην επιστημονική κοινότητα. Μέσα σε μια τετραετία, από το 2011 έως το 2014, η χρήση των αντιψυχωσικών στην Αθήνα είχε αυξηθεί κατά 35 φορές, των αγχολυτικών κατά 19 φορές και των αντικαταθλιπτικών κατά 11 φορές. Ηταν ένας σκληρός, ρεαλιστικός καθρέφτης της επίδρασης της κρίσης στην ελληνική κοινωνία. Η έρευνα αυτή συνεχίστηκε. Η «Κ» παρουσιάζει σήμερα τα νέα στοιχεία της επιστημονικής ομάδας του καθηγητή Νίκου Θωμαΐδη από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών που «χαρτογραφούν» το διάστημα 2015-2017 … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 29.01.2018 : 08:43).

Σύμφωνα με το άρθρο οι επιδόσεις των κατοίκων του Λεκανοπεδίου είναι εκπληκτικές:
-          εκτιμάται ότι τον Μάρτιο του 2017 «καταναλώνονταν» 2,3 κιλά κοκαΐνης ανά εβδομάδα σε σχέση με 4,8 κιλά το 2014
-          Υπολογίζεται ότι το 2017 «καταναλώθηκαν» κατά μέσον όρο 5,7 κιλά ηρωίνης/εβδομάδα.
-          Η χρήση κάνναβης παραμένει σταθερή, σε πολύ υψηλά επίπεδα. Υπολογίζεται ότι περίπου το 12% του πληθυσμού της Αθήνας κάνει χρήση κάνναβης. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι «καταναλώνονται» στην Αθήνα από 380 έως 450 κιλά κάθε εβδομάδα. 

Το χρήμα ρέει άφθονο. Ίσως αυτή είναι και η βαθύτερη αιτία της υπερφορολόγησης που επιβάλλει η θεάρεστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Θέλει να χτυπήσει τα κυκλώματα, λέει και ο μοναδικός αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας. Λογικά. Αλλά οι ποσότητες που κατάσχει και ανακοινώνει κατά καιρούς η αστυνομία, είναι ασήμαντες σε σχέση με την κατανάλωση και μάλλον γίνεται μόνο και μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των νομοταγών πολιτών.

Το όλο σύστημα είναι  καλολαδωμένο και με υπερκέρδη της πλουτοκρατίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου