Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Νέο γήπεδο Παναθηναϊκού: Έπεσαν οι υπογραφές των συμβάσεων για τη Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό …

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, Ερασιτέχνης, ΠΑΕ, Δήμος και τράπεζες υπέγραψαν τις συμβάσεις και ξεκινάνε οι διαγωνισμοί για την κατασκευή υπερσύγχρονων γηπέδων στον Βοτανικό.


Τα νομικά επιτελεία κράτους και όλων των εμπλεκομένων έκριναν ότι δεν έχει καμία νομική ισχύ η προσφυγή των 59 μελών του Παναθηναϊκού και έτσι ο Βοτανικός προχωράει κανονικά.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο CEO της Alpha Bank εκ μέρους της ΑΕΠ Ελαιώνα, κ. Βασίλης Ψάλτης, υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Αθηνών, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τις συμβάσεις με τις οποίες η Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περνά στη δεύτερη φάση και έτσι το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του τριφυλλιού παίρνει τον…. δρόμο του … (newsit 22/05/2022).

Θαυμάστε τους. Αυτοί οι κύριοι θα γίνουν λογικά πλούσιοι με τις υπογραφές που έβαλαν, εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις που κατέχουν στην Ελληνική κοινωνία.

 

Τους αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια γιατί αυτά που θα αποκτήσουν ή μπορεί να αποκτήσουν, αν θέλει κανείς να το θέσει με μεγαλύτερη ευγένεια, θα περάσουν απαρατήρητα και μάλιστα θα είναι και εντός των νόμων και των νυκτερινών τροπολογιών  της Βουλής των Ελλήνων.

 

Πας αντίλογος δεκτός.

 

ΥΓ: Και όλα τα μέσα προπαγάνδας τη διάθεσή τους. Διαβάστε και δείτε τι λένε στο «Αυτή η χωματερή θα μετατραπεί σε σύγχρονο κέντρο ζωής: Οι Up Stories μας δείχνουν τον Βοτανικό από ψηλά». Και η στρατηγική γνωστή. Πρώτα απαξιώνεις μια περιοχή, τη κάνεις σκουπιδότοπο και ύστερα από χρόνια την «αναπλάθεις» και γίνεσαι πλούσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου