Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


10 Φεβρουαρίου 2024

Απορία και λογική … σχετικά με τις κινήσεις των τρακτέρ …

Αυτά τα θηριώδη και νέα εν πολλοίς τρακτέρ που παρελαύνουν υπερήφανα στους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδος, με τι χρήματα τα απόκτησαν οι καλοί μας και ευυπόληπτοι πολίτες αγρότες;
 
Δύο πιθανές εξηγήσεις: Οι αγρότες έχουν αρκετά χρήματα ή υπάρχουν ρυθμίσεις που τους επιτρέπουν να τα αποκτήσουν σχετικά εύκολα, διαθέτοντας λίγα χρήματα. Ναι, ναι αυτά τα λίγα ψίχουλα που δίνει το ανάλγητο και καταστροφικό κράτος/κυβέρνηση, όπως λένε κάθε φορά που βγαίνουν στο γυαλί και μας σφυροκοπούν ανελέητα με υπαρκτά ή μη προβλήματα. 
 
Είμαστε της άποψης ότι η άσκοπη κίνηση τρακτέρ εκτός αγροτικών περιοχών πρέπει να απαγορεύεται αυστηρώς. Υπάρχουν και ΣΟΥΒ με αριθμούς με την ένδειξη Μ (αγροτικό μηχάνημα) που κυκλοφορούν και στο Κολωνάκι, αν και εσχάτως έχουν περιοριστεί σημαντικά.
 
Τέτοια θέματα δεν απασχολούν κανένα και όλοι μα όλοι ζητούν περισσότερα χρήματα, διευκολύνσεις, ρυθμίσεις, αποζημιώσεις, φθηνά δάνεια. Κοινώς το αλήστου μνήμης, παλιό πλην αξεπέραστο σύνθημα «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά» εξακολουθεί να δείχνει το δρόμο των ετήσιων και δη των διεκδικήσεων του Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου