Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η αρχηγός των πορτοφολάδων είχε συλληφθεί 8 φορές αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!





Ενώ βρισκόταν σε αστυνομικό τμήμα κανόνιζε θρασύτατα τη δράση των υπόλοιπων μελών της σπείρας - Πώς λειτουργούσε η πολυμελής ομάδα …

Ο δικηγόρος ενός εκ των συλληφθέντων κ. Σταύρος Γεωργόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ τονίζει πως «η παρακολούθηση - επιχείρηση της Αστυνομίας διήρκησε περίπου 5 μήνες  και αυτό δημιουργεί νομικό και κοινωνικό προβληματισμό διότι: Διογκώνεται υπερβολικά το υλικό της δικογραφίας, διαστέλλεται ο αριθμός των κατηγορουμένων (ακόμη και σε άτομα που βαπτίζονται μέλη εγκληματικής οργάνωσης επειδή έτυχε μια φορά να να βρεθούν με κάποιον εκ των δραστών) και έτσι καθίσταται ακανθώδης η έγκαιρη δικαστική διεκπεραίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο : αν ήταν σίγουρη η Αστυνομία για κάποιους δράστες, γιατί δεν τους συνελαβε νωρίτερα (στους 2 μήνες φερόμενη δράσης) ώστε να αποτρέψει τις πράξεις που τους αποδίδονται για τους υπόλοιπους μήνες;» …. (Protothema.gr, 23/09/201712:33).

Διαβάζεις το άρθρο και εξανίστασαι.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα παιδιά; Που είναι τα συστήματα προστασίας του κράτους και των νομοταγών πολιτών; Και ας πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους σε μισθούς συντάξεις, εξοπλισμό, λειτουργικά έξοδα και κάθε είδους λογαριασμούς που στέλνει στους φορολογούμενους η σεβαστή κυβέρνησή μας.

Η κα Ρομίνα τα συνέθλιψε όλα. Μα όλα. Και σε λίγο θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη – αν την έβαλαν καθόλου μέσα και ίσως να κυκλοφορεί και τώρα ελεύθερη αν ορίστηκε δικάσιμος -  να απολαμβάνει τον ιδρώτα του προσώπου της και να επιδίδεται και σε άλλες αλτρουιστικές πράξεις. Κυκλοφορεί ελεύθερη εδώ και 18χρόνια, από ότι καταλάβαμε.

Οι κκ. εισαγγελείς και τα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης βέβαια αγρόν ηγόρασαν και λογικά θα βρίσκουν την υπόθεση που διαρκεί τουλάχιστον μια δεκαετία, χωρίς ενδιαφέρον.

Και γιατί δε τη στέλνουμε πεσκέσι πίσω στη χώρα της και στον στο εξαιρετικό και ελβετοτραφή κ. Ράμα;

Ωιμέ. Αλί και τρις αλί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου