Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Προμελετημένο έγκλημα με στόχο τους νομοταγείς πολίτες …

Τελεσίγραφο για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

 Όσο και να τη φωτίσουν παραμένει σκοτεινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18 Σεπτεμβρίου  2017
Μείζονα κρίση στις σχέσεις κυβέρνησης-θεσμών ενδέχεται να προκαλέσει το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με τους εκπροσώπους των θεσμών να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ακολουθεί παρελκυστική τακτική, διακινδυνεύοντας τη βιωσιμότητα του τραπεζικού συστήματος λόγω της μη αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αντέδρασαν εντονότατα μόλις ενημερώθηκαν ότι οι πρώτοι πλειστηριασμοί με το νέο σύστημα θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2018, καθώς η ελληνική πλευρά είχε δεσμευθεί στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης ότι το νέο σύστημα θα λειτουργούσε από 1η Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση διευκρίνισε ότι το σχετικό σύστημα έχει ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με τη νομική διαδικασία, από τη στιγμή που μια υπόθεση μπει στο ηλεκτρονικό σύστημα απαιτείται περίοδος δύο μηνών πριν από τη διενέργεια του πλειστηριασμού … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 18.09.2017 : 17:41).

Φαίνεται ότι η εξαιρετική μας κυβέρνηση και ο θαυμάσιος πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας, έχει αποφασίσει να καταστρέψει τους νομοταγείς πολίτες και τους καταθέτες των τραπεζών υλοποιώντας τους μύχιους πόθους του, να εξασφαλίσει το κούρεμα των καταθέσεων όσων έχουν παραμείνει στις Ελληνικές τράπεζες.

Και έτσι να ικανοποιήσει τους αναρχικούς, τους μπαχαλάκηδες, τους καφετεριόβιους, και τους πλούσιους καπιταλιστές κομμουνιστές – μεταξύ των οποίων και ο ίδιος – προστατεύοντας τους στρατηγικός κακοπληρωτές και προφανώς τη παρέα του και τους προστατευόμενούς του..

Πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα και οι κκ. εισαγγελίες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου υποστηρίζοντας ανεπιφύλακτα τα εγκληματικά σχέδια.

Κοινωνία προδομένη και εύκολο θύμα λαϊκιστών και ανθρώπων που μισούν την πρόοδο, την επιτυχία και τους νοικοκύρηδες.

Κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου