Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Παναθηναϊκός: «Τέλος» ο Αλαφούζος …

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ανακοινώνει μέσω του ΣΚΑΪ την αποχώρησή του από την ΠΑΕ.
Ο κ. Γιάννης Αλαφούζος
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρει ότι από την ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό έχει συνεισφέρει 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει μελλοντικές υποχρεώσεις που θα ανέρχονται έως και σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης αφήνει αιχμές για τη «σκοτεινή κατάσταση» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλεί τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της οικογένειας του Παναθηναϊκού «να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους και να βάλουν και εκείνοι το χέρι στην τσέπη» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:21:29, Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 21:15).

Σημεία και τέρατα.

Ποιος λογικός άνθρωπος που ίδρωσε να αποκτήσει 40.000.000 € τα δίνει στα πόδια ποδοσφαιριστών αμφιβόλου αξίας προερχόμενων από όλο το κόσμο επί χρόνια και δεν συνετίζεται ούτε και μαθαίνει;

Και μάλιστα προτίθεται λέει να διαθέσει ακόμα 20.000.000 € για να κάνει κάποιος άλλος την ανώνυμη ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρεία Παναθηναϊκός μεγάλη και πάλι. Δηλαδή να κατακτήσει ίσως κάποιο πρωτάθλημα.

Η περίπτωση έπρεπε να απασχολήσει όλες τις ελεγκτικές αρχές της χώρας και να ελεγχθεί η προέλευση όλων αυτών των χρήματων που τόσο απλόχερα και με προδιαγεγραμμένη κατάληξη, σκορπά ο κ. Αλαφούζος.

Εδώ μυρίζει διαπλοκή, εύκολα δάνεια, εύκολη απόκτηση μεγάλων περιουσιακών στοιχείων, φοροδιαφυγή, αδήλωτα εισοδήματα και άλλα πολλά.

Ίσως να είναι όλα αυτά μόνον στη φαντασία μας και ο κύριος Γιάννης να είναι απλά ένας νομοταγής πλούσιος με μεγάλα όνειρα.

Μακάρι. Αλλά …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου