Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πιο κοντά στην εποπτευόμενη χρήση …

Τον δρόμο για τη δημιουργία χώρων εποπτευόμενης χρήσης ενέσιμων ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας ανοίγει το υπουργείο Υγείας με διάταξη σε νομοσχέδιο «σκούπα», που αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή. 

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη ατύπως εξουσιοδοτήσει τον ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία του πρώτου χώρου, με δεδομένο ότι ο Οργανισμός έχει εμπειρία από την πιλοτική λειτουργία του εποπτευόμενου σταθμού «Οδυσσέας» (φωτ.). 

Ηδη, το υπουργείο Υγείας έχει δηλώσει την πρόθεσή του να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν έναν χώρο εποπτευόμενης χρήσης στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας δεσμεύσει «άτυπα» τον ΟΚΑΝΑ ως τον φορέα που θα λειτουργήσει τον χώρο …( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ , 11.02.2019 : 18:26).

Επί τέλους να επικρατήσει και στην Ελλάδα η λογική. Αφού βέβαια τα ναρκοκυκλώματα έχουν θησαυρίσει και Έλληνες, Αλβανοί, Τούρκοι, Ουκρανοί, Ρώσοι, Πακιστανοί, Αλγερινοί, Σομαλοί και κάθε άλλης καρυδιάς καρύδι έχουν θησαυρίσει χρόνια ΄τώρα και έχουν απαξιώσει, διαστρεβλώσει, δυσφημίσει και σχεδόν κατέστρεψε περιοχές ολόκληρες των Αθηνών, τουλάχιστον.

Στην Ελλάδα κάναμε τη δομή Οδυσσέας το 2013, αλλά προφανώς λόγω διαπλοκής, ή έλλειψης γνώσεων, ή ανικανότητας τη κλείσαμε. Τώρα που άλλοι προηγήθηκαν με πολύ καλά αποτελέσματα το θρυλικό υπουργείο Υγείας αφού κάπνισε το τσιγαράκι του αρειμανίως επί 4 χρόνια, θυμήθηκε να «καινοτομήσει» και πάλι.

Ευπρόσδεκτη η ρύθμιση και προφανώς ευεργετικά για τα ανθρώπινα ράκη που περιφέρονται σα φαντάσματα και βρικόλακες υπενθυμίζοντας τα χριστιανικά και πανανθρώπινα ιδεώδη που με ζήλο προωθούμε στη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία.

Μια όμως ερώτηση με βασανίζει: Πως θα προμηθεύονται οι δυστυχείς αυτοί τα ναρκωτικά για να πηγαίνουν στις νέες δομές; Και μη μου πείτε στις γνωστές πιάτσες.

Η δική μας πρόταση του 2008 είναι πολύ καλύτερη – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.com/2008/11/blog-post_5060.html και ελπίζουμε να υιοθετηθεί το ταχύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου