Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες καταγραφών της ΕΛΣΤΑΤ …

Είμαστε από τα αγαπημένα παιδιά στη ΕΛΣΤΑΤ. Μας έχουν επιλέξει 4 φορές για να συμβάλλουμε στις καμπάνιες (δε βρίσκουμε άλλη κατάλληλη λέξη) καταγραφής των στοιχείων που αφορούν τις οικογένειες στη χώρα και τις συμπροφορές τους ως καταναλωτές και πολίτες.

Συνήθως οι επιστολές ενημέρωσης καταφθάνουν μετά τον υπάλληλο που μας «ανέκρινε».

Οι υπάλληλοι είναι αγνώστου προελεύσεως (εκτός του ότι έχουν σύμβαση με την ΕΛΣΤΑΤ), εκπαίδευσης και ικανότητας ως προς το αντικείμενο.

Όλες οι καταγραφές γίνονται χειρόγραφες, σε ειδικά έντυπα, πολλές φορές ακατάλληλα ως προς τη δομή ή τα ερωτήματα, θα λέγαμε προχείρως. Υπάρχουν και επόμενα στάδια καταχώρησης πριν φθάσει η υπηρεσία να χρησιμοποιήσει λογισμικό για την επεξεργασία και ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώνονται πρωτογενώς. Περιττά έξοδα, κακή οργάνωση, πολλοί υπάλληλοι, με επιπτώσεις στην ταχύτητα, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα των καταγραφών και των αποτελεσμάτων. Κύριος οίδε.

Απευθυνθήκαμε στην ΕΛΣΤΑΤ και παρουσιάσαμε τις επισημάνσεις μας και τις υποδείξεις μας. Μας αγνόησαν όπως κάνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στους πολίτες που προσπαθούν να συμβάλλουν και να υποστηρίξουν.

Ο μισθός βλέπετε πέφτει κανονικά, κανείς δεν αξιολογείται και τα αποτελέσματα δεν γίνονται ποτέ αντικείμενο επιστημονικής συζήτησης μεταξύ ειδικών δημοσίως. Όλα εν κρυπτώ και προς όφελος των μακαρίων κατεχόντων θέσεις και έχοντας  εξασφαλισμένο παρόν και μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου