Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αιματηρή ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη …

Αιματηρή κατάληξη είχε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σε κατάστημα ψιλικών, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη. 

Ολοκαίνουργιο, έτοιμο για βανδαλισμό και πυρπόληση ...

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τουλάχιστον δύο ένοπλοι, υπό συνθήκες που ερευνώνται, άνοιξαν πυρ εναντίον τριών ατόμων που βρίσκονταν στο εσωτερικό της επιχείρησης με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 07:30, 13 Φεβρουαρίου 2019).

Η αποτελεσματικότατη ελληνική αστυνομία θα τους συλλάβει στα σίγουρα. Μα ύστερα από 1, 2, 3, 4 χρόνια. Δε θα τη γλιτώσουν.

Ο κ. ανακριτής θα τους δώσει ημερομηνία εκδίκασης και θα τους αφήσει ελευθέρους, άντε και με κάποιους περιοριστικούς όρους, κάτι που διακαώς επιθυμούν και είναι στα πλάνα τους. Η δικαιοσύνη θα κινηθεί μα τους δικούς της ρυθμούς και αν δεν τους ξεχάσει στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας, ύστερα από κάποια χρόνια θα τους παραπέμψει στις δικαστικές αίθουσες αν βρεθούν και στο ακροατήριο.

Οι φτωοχοδιάβολοι αυτοί, προφανώς εισαγόμενοι, οι καημένοι για να επιτίθενται σε ψιλικατζίδικα, επιθυμούν να μπουν στη στενή για να εξασφαλίζουν τροφή και στέγη και δωρεάν εκπαίδευση για ένα καλύτερο μέλλον και με καλύτερες απολαβές.

Και ύστερα σου λένε ότι η Ελλάδα δεν είναι κοινωνικό κράτος, δεν προστατεύει όλους όσους έχουν την ευτυχία να βρίσκονται στο έδαφός της και τους παρέχει δωρεάν συγκοινωνίες, περίθαλψη, ευκαιρίες απασχόλησης, επιδόματα, συντάξεις και απολύτως ελεύθερη διαβίωση σε εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Και ζουν αυτοί καλά. Και εμείς καλύτερα;

ΥΓ: Μήπως μπορούμε να μάθουμε και την εθνικότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου