Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατί πληρώνουμε στην ΔΕΗ για την ΕΡΤ 5,62 € έως 6,41 € …

Ενδεικτικά στο λογαριασμό 22/10/2019 – 20/2/2020 πληρώσαμε 6,31 € και στο λογαριασμό 24/6/2020 – 20/8/2020 πληρώσαμε 5,72 €. Παλαιότερα πληρώσαμε 5,62 €. 

Πρέπει οι αρμόδιοι να εξηγήσουν στους πολίτες τι ακριβώς συμβαίνει.

Φαίνεται ότι ανάλογα με τα κέφια του υπευθύνου της ΕΡΤ χρεωνόμαστε ότι θέλει και ότι τον βολεύει.

Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας για το περιεχόμενο των εκπομπών, διατηρούν το εξάμβλωμα του … που κατέκλυσαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωρίς να αιτιολογούνται τα τόσα πρόσωπα που βλέπουμε στο γυαλί και εναλλάσσονται όποτε θέλει κάποιος υπεύθυνος (;). Επίσης δεν έχουμε τρόπο να επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο (δεν υπάρχουν δ/νσεις ηλ. ταχυδρομείου των ιδίων), οι αρμόδιοι δεν απαντούν ποτέ, στέλνουν ανταποκριτές στο εξωτερικό χωρίς λόγο και μεγάλες δαπάνες, δεν υπάρχουν εκπομπές για σύγχρονα θέματα, σχεδόν καμιά ελληνική παραγωγή, αλλά κυρίως εισαγόμενα και αγνώστου δαπάνης, επαναλήψεις επί επαναλήψεων και άλλα πολλά.

Και κανείς βέβαια δεν απαντά γιατί πρέπει η ΕΡΤ να δείχνει διαφημίσεις ανταγωνιζόμενη τα ιδιωτικά κανάλια και μάλιστα αντιγράφοντας τις τακτικές που ακολουθούν, ενώ έχει και σίγουρα και τεράστια έσοδα από την επαχθή δεοντολογικά τουλάχιστον, φορολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου