Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τι κάνει ελκυστική την Ελλάδα στους λαθρομετανάστες …

Είναι πολύ απλό. Αν βρεις μια από τις πάρα πολλές άκρες σε κάθε σημείο της επικράτειας και της χώρας, κανείς δε θα σου ζητήσει το λόγο για το ποιος είσαι, τι κάνεις, με ποιους συναναστρέφεσαι, πως ζεις, τι επιδιώκεις.

Εν τω μεταξύ μπορείς άνετα να κάνεις χρήση δωρεάν όλων των δημοσίων υποδομών όπως σύστημα Υγείας, εκπαίδευσης, μηχανισμούς υποστήριξης αλλοδαπών (όχι Ελλήνων). Αν δε είσαι κακοποιός και μετέχεις μάλιστα στα χιλιάδες κυκλώματα παρανομίας (ναρκωτικά, τσιγάρα, παιδεραστία, πρακτοριλίκι και δε ξέρω εγώ τι άλλο), θα έχεις και νομική υποστήριξη και το νομικό πολιτισμό μας στο πλάι σου. Όπως είχες στο ταξίδι σου το 112, τα τηλέφωνα του Κέντρου Επιχειρήσεων για εξασφαλισμένη διάσωση και άμεση κινητοποίηση των μηχανισμών όχι για να συλληφθείς ως παρανόμως εισερχόμενος στη χώρα ης, αλλά για να «διασωθείς» και να υποστηριχτείς.


 Καταλαβαίνεις βέβαια αμέσως μόλις φθάσεις, αν δε στο έχουν ήδη πει οι διακινητές σου ώστε να το καταλάβεις, ότι πρέπει χωρίς χρονοτριβή να κάνεις παιδιά. Έτσι θα έχεις δικαιώματα και μεγάλες πιθανότητες να γίνεις αργά ή γρήγορα Έλληνας.


Το πρόβλημα είναι να βρεις τα ντόλαρς για να πληρώσεις τους διακινητές σου. Αν φθάσεις στην Ελλάδα τότε όλα, χωρίς να είναι ρόδινα, είναι απλά και κατανοητά, προδιαγεγραμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου