Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Που είναι τα προγράμματα ενσωμάτωσης σε όσους προσφέρεται πολιτικό άσυλο …

Ο κ. Μηταράκης είναι ένας πλήρως αποτυχημένος υπουργός. Το ίδιο και ο αναπληρωτής του κ. Κουμουτσάκος, 

Αλλά φαίνεται ότι έχουν δόντι στην κυβέρνηση και τους κρατά στα πόστα τους και προφανώς καμαρώνει για τα επιτεύγματά τους. 


Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έπρεπε ως πρώτο και κύριο μέλημά του, να έχει εκπονήσει σειρά προγραμμάτων ένταξης σε πόλεις και χωριά ανά την Ελλάδα. όσων εξασφαλίζουν πολιτικό άσυλο. 


Οι άνθρωποι αυτοί επ’ ουδενί πρέπει να βρίσκονται και να παραμένουν στην Αθήνα κυρίως και δευτερευόντως στη Θεσσαλονίκη. Οι πόλεις αυτές δεν χρειάζονται πρόσθετο πληθυσμό, ούτε έχουν αναγκη των υπηρεσιών τους. 


Κύριος στόχος πρέπει να είναι ο εμπλουτισμός μικροκοινωνιών μέσω έξυπνων προγραμμάτων, δεδομένου ότι έχουν αναγκη δυναμικών χεριών που θα καλλιεργήσουν τη ξεχασμένη γη ή θα προφέρουν αναγκαίες υπηρεσίες – βλέπετε π.χ. https://simpleandclear.blogspot.com/2015/09/25.html . Είναι επίσης ευκολότερη ή ένταξη παιδιών σε μικρές κοινωνίες, που τα προβλήματά τους θα τα χαρακτηρίζαμε ανθρώπινα και όχι αυτά που ενδημούν στις μεγαλουπόλεις. 


Τα ακούς κα εκσυγχρονιστική και επιτελική κυβέρνηση; Δεν αντέχουμε άλλο αερολογίες, τεμπελιά, κομματική καμαρίλα, διαπλοκή, εκλογικούς υπολογισμούς, ανευθυνότητα και  ανικανότητα. 


Πρωθυπουργέ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αδράξτε το φραγγέλιο και καθαρίστε τη χώρα από τα παράσιτα και τα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου