Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η Τουρκία νέα πυρηνική δύναμη …

Η ρητορική (τουλάχιστον) Ερτνογκάν αλλά και όλη η ηγετική ελίτ της Τουρκίας πιστεύουμε ότι μόλις αρχίσει να λειτουργούν οι πυρηνικοί αντιδραστήρες που κατασκευάζου οι Ρώσοι – με δική τους χρηματοδότηση – στην Τουρκία, θα βάλουν πλώρη για τη κατασκευή πυρηνικών όπλων. 

Είναι το πλέον λογικό σενάριο και δεν είναι δύσκολο να συγκεντρώσει κανείς στοιχεία για το «πρόγραμμα» αυτό.

 

Ασχολείται κανείς με το θέμα αυτό; Ποιος θα μου πείτε. Μα πρωτίστως η Ελλάδα αλλά και  η ΕΕ, η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, οι ΗΠΑ, ο ΟΗΕ, η Γαλλία, το ΗΒ.

 

Λογικά η Τουρκία θα αναζητήσει τεχνική βοήθεια και θα της παρασχεθεί από τη Ρωσία, αλλά και τις άλλες φιλικές προς αυτή χώρες όπως το Πακιστάν και το Ιράν.

 

Βέβαια η χρήση εναντίον της Ελλάδος δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω της γεωγραφικής εγγύτητος με την Τουρκία, αλλά θα είναι ένα θαυμάσιο όπλο εκβιασμού και απειλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου