Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Θα κάνουν το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών σαν τα μούτρα τους …

Στο «Σωτηρία» ο Κικίλιας για την επίβλεψη του έργου κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ

© CNN.gr ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, για να επιβλέψει το έργο της κατασκευής 50 κλινών ΜΕΘ, δωρεά της Βουλής των Ελλήνων, που έχει ως εποπτεύουσα αρχή την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας μετά την επίσκεψη, είπε ότι πήγε το νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί από τη Διοίκηση και την κατασκευάστρια εταιρεία για την πρόοδο των έργων στο χώρο όπου θα λειτουργήσουν οι 50 νέες κλίνες ΜΕΘ … (CNN.gr, 5 Σεπτεμβρίου 2020).

Κάθε καλόπιστος θα ρωτούσε πότε και από ποιον βγήκαν οι σχετικές άδειες.


Τι άδειες και κουραφέξαλα. Εκεί θέλουμε να κάνουμε καινούργιο κτήριο, εκεί βολεύονται οι κκ. καθηγητάδες, εκεί είναι βολικά και πολύ κοντά στα ιατρεία τους. Εκεί θα το κάνουμε.

 

Το μοντέλο που ακολουθείται στην Ελλάδα από το κράτος είναι αυτό των μπαλωμάτων και της τσόντας. Κανένας συνολικός σχεδιασμός. Δείτε τι γίνεται στον Ευαγγελισμό, δείτε τι γίνεται στο Αρεταίειο και αλλού. Απλά οι ανάγκες καθορίζουν τα πάντα. Και μάλιστα οι ανάγκες όπως τις βλέπουν οι αρμόδιοι, όπως καλή ώρα ο εκπληκτικός υπουργός Κικίλιας.

 

Θα χτίσουν ολόκληρο το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών (http://asclepieion.mpl.uoa.gr/parko/) με αλλοπρόσαλλα κτήρια και ενώ η λογική λέει ότι πρέπει να απομακρυνθούν νοσοκομεία από τον άξονα Κέντρο – Λ. Μεσογείων, που είναι περισσότερα των 19! (βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.com/2020/03/2020-22.html  

 

Αλλά αυτά είναι για σοβαρές χώρες. Δεν είναι για Βαλκανικές και ιδιαίτερα την Ελλάδα των διαπλεκομένων αυθεντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου