Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Εξαιρετικώς επείγον: Ξηλώνουν την περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος και το Βιότοπο …

Πριν μερικές ημέρες μπουλντόζα/εκσκαφέας βαθέως τύπου ανέλαβε να ξηλώσει την περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 Βραυρώνος, εντός του Βιότοπου των εκβολών του αρχαίου ποταμού Ερασίνου, 1-3 εκατοντάδες μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνος και το Μουσείο. 

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι φορείς προστασίας του Περιβάλλοντος πρωτοστατούν στο ξήλωμα

 








Η επιχείρηση γίνεται με τις ευλογίες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Μεταφορών και Υποδομών, Οικονομίας, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού, Δικαιοσύνης και ελεγχόμενων υπό αυτών υπηρεσιών. 


Παρακολουθείστε την παράνομη και εξαιρετικά κατακριτέα έως ποινικά κολάσιμη εξέλιξη του αχρήστου, πανάκριβου και περιβαλλοντικά εγκληματικού αντιπλημμυρικού έργου Ερασίνου στη  Ημερολόγιο https://attikoparko.blogspot.com/ . 


Το έργο έχει καταγγελθεί και στις υπηρεσίες της ΕΕ εδώ και μήνες,  αλλά απαντήσεις δεν έχουν φθάσει ακόμα στην Ελλάδα. Ίσως έρχονται με γάιδαρο από Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο. Λόγω κορονοϊού άραγε; 


Παρακολουθούμε το δράμα του Βιότοπου Βραυρώνος και του ποταμού Ερασίνου και θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες.


ΥΓ1: Δείτε το O Γιώργος Αμυράς μιλάει στην «Κ» «Απάτητα βουνά» μακριά από δρόμους και τσιμέντο» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24.11.2021 • 07:42). Ψέματα και αντιφάσεις με τις οποίες περιπαίζουν και περιφρονούν τους Έλληνες πολίτες.

ΥΓ2: Δείτε και άλλες φωτογραφίες στο ΦΒ στη δ/νση https://www.facebook.com/groups/936612313850706 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου