Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Κάντε ευκολότερη τη καθημερινότητά μας ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και λοιπές εταιρείες της ταλαιπωρίας …

Όταν ενοικιάζεται κατοικία η επαγγελματικός χώρος, πρέπει αυτόματα τα ρολόγια των υπηρεσιών κοινής ωφελείας όπως λέγονται, να καταχωρούνται στο όνομα του ενοικιαστή. 

Οι απαιτήσεις των φορέων όπως εφαρμόζονται από την ημέρα συστάσεώς των μέχρι σήμερα, απαιτούν μεγάλη ταλαιπωρία και δυσανάλογα μεγάλη δαπάνη χρόνου για τους ιδιοκτήτες. Επιβάλλεται για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους από τους σατράπες επί κεφαλής και υπαλλήλους των φορέων.

 

Για το λόγο αυτό πάρα πολύ συχνά αποφεύγονται οι νέες καταχωρήσεις και οι λογαριασμοί εκδίδονται ακόμα και σε ονόματα ανθρώπων που έχουν αναχωρήσει για τόπους χλοερούς.

 

Ως πολίτες απαιτούμε η καταχώρηση να γίνεται αυτόματα με την ηλεκτρονική κατάθεση των μισθωτηρίων συμβολαίων και να επανέρχονται, εφόσον εξακολουθούν να παραμένουν σε λειτουργία, μετά τον τερματισμό της μίσθωσης, στο όνομα του ιδιοκτήτη.

 

Η εφαρμογή αυτή είναι απολύτως εφικτή, η δημιουργία του απαραίτητου λογισμικού είναι επιπέδου εξάσκησης πρωτοετών φοιτητών πληροφορικής και πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα.

 

Αναμένουμε τις κοσμογονικές αποφάσεις του γκουβέρνου και των αρμοδίων φορέων και την εξάλειψη μιας ακόμα ανορθογραφίας της τρομακτικής και απάνθρωπης  γραφειοκρατίας.

 

Αφήστε τους απλήρωτους λογαριασμούς, τη καταφυγή στη δικαιοσύνη και τη πολύχρονη ταλαιπωρία, αλλά και την επιβράβευση παρανομιών,  σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κακοπληρωτών και κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου