Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Αντιπλημμυρικά και καθαρισμός ρεμάτων …

Μετά τις θεομηνίες σε Εύβοια, Θεσσαλία, Έβρο, Ρόδο πήραν φωτιά τα μπατζάκια του πολύ υπουργού μας κ. Κικίλια και άρχισε να καθαρίζει τα ρέματα, ως υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη.
 
Φωτιά πήραν και σε άλλες υπηρεσίες όπως Περιφέρειες Αττικής κα. και καθαρίζουν τα ρέματα, ενώ ο νέος δήμαρχος Αθηναίων κ. Δούκας είπε ότι θα καθαρίσει μόλις αναλάβει, τα φρεάτια που δεν καθαρίζει ο βλαχοδήμαρχος (δικό μας επίθετο) κ. Μπακογιάννης.
 
Φωτιά πήραν και πολλοί αρμόδιοι και τρέχουν να προλάβουν πλημμύρες, ακόμα και εκεί που δεν είναι λογικό. Ωστόσο και εκεί που είναι λογικό μάλλον αδιαφορούν. Με λίγα λόγια στη τούρλα του Σάββατου. Χωρίς προγραμματισμό, στο πόδι και όποιος «ξελασπώσει», θα λέγαμε εμείς.
 
Θεωρούμε συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο την ανάρτηση https://attikoparko.blogspot.com/2023/11/blog-post.html στο Ημερολόγιο ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Βραυρώνος. Παρεμβάσεις ακριβώς σε μια περιοχή που ξεπατώνουν τη Φύση για να βολέψουν εργολάβους και να αστικοποιήσουν μελλοντικώς περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ 2000. Επιμένουν στο πείσμα τους και σε παρωχημένες μελέτες 20 ετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: