Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Μονάδα Yahalom: Οι «νυφίτσες» του Ισραήλ κατέστρεψαν τούνελ της Χαμάς κάτω από το Αλ Σίφα ….

Ποια είναι η μονάδα Yahalom

Λίγο πριν από την έναρξη της εκεχειρίας, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε τούνελ της Χαμάς που εντοπίστηκε κάτω από το νοσοκομείο Αλ Σίφα, στη Λωρίδα της Γάζας.

REUTERS/Doaa Rouqa

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι η 36η Μεραρχία και στρατιώτες της επίλεκτης μονάδας Yahalom κατέστρεψαν τη σήραγγα κάτω από το Αλ Σίφα, καθώς και άλλες υπόγειες εισόδους στην περιοχή.

Το Αλ Σίφα είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας και πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ισραηλινού στρατού ο οποίος δηλώνει ότι αναζητεί εκεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Χαμάς. Το Ισραήλ πιστεύει ότι το νοσοκομείο χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο διοίκησης από την τρομοκρατική οργάνωση (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 8:32).

Ακούγεται και γράφεται μόνον η άποψη του Ισραήλ στα διεθνή ΜΜΕ.

 

Η άποψή μας για τα θέματα που ανακοινώνει η πολεμική μηχανή του Ισραήλ δε μας εκπλήσσουν. Δε γνωρίζουμε σε ποιους απευθύνεται όταν στην τηλεόραση βλέπουμε καθημερινώς και πολλές φορές την ημέρα το δράμα των αμάχων Παλαιστινίων, ανθρώπων που προσπαθούν να διαχειριστούν παιδιά, ασθενείς, τραυματίες ηλικιωμένους και την επιβίωση των αρτιμελών, ενώ οι πάνοπλοι σαν αστακοί στρατιώτες του Ισραήλ ξεπατώνουν τη χώρα, εφαρμόζουν τακτικές εξαφάνισης κάθε ίχνους ζωής, με την προσδοκία ότι οι ηγετικές ομάδες της Χαμάς θα κάθονται άπραγοι στις στοές και τα τούνελ να περιμένουν του Ισραηλινούς να τους εξαχνώσουν.

 

Φίλοι Ισραηλινοί, πείτε μας σας παρακαλώ σε ποια χώρα του κόσμου δεν υπάρχουν υπόγειες εγκαταστάσεις άμυνας, αποθήκευσης όπλων, εργαστήρια ακόμα και εργοστάσια κατασκευής πολεμικού υλικού, επιτελικά κέντρα επιτήρησης, ελέγχου, αντιποίνων, αντιπερισπασμών, ανάπτυξης εφαρμογών νέων τεχνολογιών αντιμετώπισης επιθέσεων και προστασίας κα, κα., κα.

 

Οι απόψεις σας είναι απλά και κατανοητά προπαγάνδα. Το μένος σας εναντίον αμάχων και υποδομών έγκλημα πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: