Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Απορία … θλίψη, αγανάκτηση, προβληματισμός, αδιέξοδο για τις τακτικές του Ισραήλ …

Βλέπουμε καθημερινώς στα κανάλια της τιβί τις ισοπεδωτικές καταστροφές κτηρίων, που με ειδικής κατασκευής (;) βόμβες, εκτοξευόμενες από αεροπλάνο ή τανκ ή από  στρατιωτική βάση, το Ισραήλ εξαφανίζει σε δευτερόλεπτα μικρά και μεγάλα πολυώροφα κτήρια.
 
Τα περσότερα πολυώροφα κτήρια στη Γάζα έχουν κατασκευαστεί με ευρωπαϊκά χρήματα και χρήματα άλλων χωρών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεισφέρουν σε καλλίτερες συνθήκες διαβίωσης 2 περίπου εκατομμυρίων ανθρώπων.
 
Είναι ακατανόητο γιατί η ηγεσία και ο λαός του Ισραήλ έχουν βάλει ως σκοπό της ζωής τους να εξαφανίσουν όλα τα κτήρια στη πόλη της Γάζας, να την ανασκάψουν, να ανασκολοπίσουν τη γη και να διαλύσουν κάθε ίχνος ζωής.
 
Την ίδια στιγμή επεκτείνουν τους οικισμούς των φανατικών ορθοδόξων εβραίων, ενώ κανένας και καμία πληροφορία για τις συνεχείς επεκτάσεις και τη συνακόλουθη καταπίεση του Παλαιστινιακού λαού, δεν εμφανίζεται σε κανένα ΜΜΕ του πλανήτη. Δείγμα απαράδεκτης ανοχής καταστρεπτικών πολιτικών εκ μέρους του Ισραήλ και των ενοχών που επικρατούν σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο για τα δεινά που υπέστησαν οι Εβραίοι κατά τη διάρκεια της απόλυτης εξουσίας των χιτλερικών Γερμανών.
 
Περιμένουμε να δούμε πότε οι πολιτισμένοι θα επιβάλλουν τη διακοπή της ισοπέδωσης της Γάζας και θα θέσουν το θέμα των αποζημιώσεων του Παλαιστινιακού λαού. Ποιος θα πληρώσει για αυτές τις παράλογες τακτικές του Ισραήλ;
 
Για τα ανθρώπινα θύματα, τους νεκρούς τους τραυματίες, τους σε όλη τη μετέπειτα ζωή τους αναπήρους – και ίσως ανίκανους να εργαστούν και να καλύπτουν τις ανάγκες επιβίωσής τους - είμαστε πεπεισμένοι ότι δε θα μιλήσει κανείς. Ίσως και μόνον η Ιστορία γράψει μερικές γραμμές συμπάθειας και αναφερθεί(;) στην ανθρώπινη και πάλι κτηνωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου