Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Δραματικές αποκαλύψεις της γύμνιας της χώρας εξαιτίας των πολιτικών του πολιτικού συστήματος …

Κάθε μέρα και με αφορμή άλλοτε τις καιρικές συνθήκες, άλλοτε συμπεριφορών των πολιτών και άλλοτε έτσι στα καλά καθούμενα αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα είναι μια ανοχύρωτη χώρα.
 
Όλες οι υποδομές ξεχαρβαλωμένες, όλα τα έργα γερασμένα, χωρίς συντήρηση, ευάλωτα στις καιρικές συνθήκες και τις δυσμενείς - μικρές ή μεγαλύτερες - καιρικές καταστάσεις και καταστροφές. Οι πόλεις αβίωτες χωρίς πράσινο, με βανδαλισμένους μονίμως δημόσιους χώρους, με σχολικά κτήρια τα πρώτα θύματα του εγκέλαδου και των πλημμυρών, τα νοσοκομεία τριτοκοσμικά με άθλιες εγκαταστάσεις ακόμα και τα νεόδμητα, απαράδεκτους και κατάλληλους χώρους υγιεινής, και άλλα και άλλα.  Και όλα αφημένα στην τύχη τους και όλα σχεδόν υπό κατάρρευση ή χρήζοντα αμέσων παρεμβάσεων και συντηρήσεων. Αφήστε τις γέφυρες, τους δρόμους με λακκούβες, τα καμένα δάση, τα πεζοδρόμια μόνον για λοκατζήδες, τα υποβαθμισμένα μονίμως φρεάτια, τις αποχετεύσεις στους δρόμους , τα σκουπίδια σήμα κατατεθέν, τη πανταχού παρούσα ρύπανση, την μη παραδεκτή μόλυνση, τα τοξικά απόβλητα, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τα καμένα που ποτέ δεν αποκαθίστανται και άλλα, και άλλα…
 
Βλέπουμε στη τιβί τις εγκαταστάσεις άλλων χωρών υποτίθεται φτωχών ή σε δυσμενέστερες οικονομικές καταστάσεις βάσει των διεθνών κατατάξεων και εκπλησσόμαστε. Παραδείγματα προς μίμηση η Τουρκία, η Αίγυπτος, οι πρώην ανατολικές χώρες, και άλλες πολλές.
 
Η Ελλάδα είναι πλέον μια μίζερη τριτοκοσμική χώρα, ξεχαρβαλωμένη με σχεδόν μηδέν προοπτικές και μηδενικές πιθανότητες ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού.
 
Αν κάνουμε λάθος, προτείνουμε στους κουστουμαρισμένους και πλουσίους εκπρόσωπους μας στη Βουλή, στην κυβέρνηση και τους διορισμένους σε δημόσιους φορείς να μας πείσουν για το αντίθετο. Αν τολμούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου