Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Το Ισραήλ με τη τακτική του αναβαθμίζει τη Χαμάς από τρομοκρατική οργάνωση σε απελευθερωτικό και αμυνόμενο στρατό …

Στις 7 Οκτωβρίου η Χαμάς εκδήλωσε τρομακτική τρομοκρατική επίθεση εναντίον αμάχων στο Ισραήλ.

Όλος σχεδόν ο πλανήτης, με εξαίρεση την προκλητική Τουρκία, χαρακτήρισε τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση και έλαβε θέση υπέρ των θυμάτων και το δικαίωμα του Ισραήλ σε νόμιμη άμυνα. Δεν παράλειψε βέβαια να διευκρινίσει «εντός των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου», γνωρίζοντας τις τακτικές του Ισραήλ για ασύμμετρες ενέργειες εναντίον των εχθρών του, με θύματα και μεγάλες απώλειες μεταξύ αμάχων και των στοιχειωδών υποδομών που τους κρατούν εν ζωή.

Μετά τις 7 Οκτωβρίου το Ισραήλ έκανε επίδειξη αδιαλλαξίας, δεν αναγνώρισε καμιά δικιά του ευθύνη στο δράμα των αμάχων της Παλαιστίνης, εξίσωσε τη Χαμάς με τον Παλαιστινιακό λαό για μια ακόμα φορά και έκανε συνεχώς επιδείξεις των τρομακτικών στρατιωτικών δυνατοτήτων του, απειλώντας όχι μόνον τη Χαμάς, αλλά και τους Παλαιστινίους, ως υποστηριχτές της, αδιακρίτως.

Πριν 10 ημέρες πραγματοποίησε τις απειλές του για στρατιωτική επέμβαση εντός της Λωρίδας της Γάζας και προχώρησε σε τυφλούς βομβαρδισμούς περιοχών εντός της Λωρίδας, χωρίς καμιά διάκριση μεταξύ στρατιωτικών στόχων και αμάχων.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι οι τρομοκράτες αντιμετωπίζονται άμεσα, καταδιώκονται  εξουδετερώνονται ή συλλαμβάνονται και προσάγονται στη Δικαιοσύνη. Συνέβη κάτι από αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Από την ημερομηνία της στρατιωτικής επέμβασης του Ισραήλ εντός της Γάζας, δεν εξισώνεται η Χαμάς με απελευθερωτικό στρατό, που μάχεται υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας της Γάζας – ξένου προς το Ισραήλ εδάφους - και του τρομακτικά εκτεθειμένου στη μανία των ανελέητων βομβαρδισμών, την έλλειψης τροφίμων, νερού, και ιατρικής φροντίδας τραυματιών και βομβαρδιζόμενων αμάχων θυμάτων;

Περιμένουμε τους ειδήμονες παγκοσμίως προσωπικότητες και φορείς, μεταξύ των οποίων ΟΗΕ, ΗΠΑ, ΕΕ, Αραβικές χώρες, Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Αίγυπτο, Ιαπωνία, κα., να μας απαντήσουν.

Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, τις σκοπιμότητες, αλλά πρέπει να λάβουμε απάντηση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: