Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Η είδηση της ημέρας: Νέος προορισμός υψηλού επιπέδου με θαλαμηγούς ...

... Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή, το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας ενημερώθηκε από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου για την αποβίβαση 41 μεταναστών από θαλαμηγό, σημαίας Σιέρα Λεόνε, στην περιοχή Χαμολιάς στη Βραυρώνα Αττικής (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 19.11.2023 • 15:59).

Η Χαμοληά μια σχεδόν άγνωστη ως επί το πλείστον βραχώδης ακτή της Ανατολικής Αττικής, που ανήκει στο δήμο Μαρκοπούλου, έχει αναγορευτεί από τους διακινητές και τους σωματεμπόρους των μεγάλο-νέο-λαθροτουριστών σε ιδανικό σημείο αποβίβασης για καφέ, ταξί, βανάκια, Ι.Χ και άλλα εργαλεία διασποράς και εξαφάνισης στο χάος αυτού που ονομάζουμε χαϊδευτικά «Αθήνα». 


Μένει βέβαια μια απορία: Πως οι ακοίμητοι φρουροί των πατρίων εδαφών και των θαλασσίων συνόρων μας που λέει και ο επιτελικός πρωθυπουργός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δε παίρνουν χαμπάρι σε όλο το Αιγαίο και περιμένουν τηλεφωνήματα από κατοίκους, πεινασμένους Αθηναίους στις τοπικές ταβέρνες ή φυσιολάτρες, να τους πάρουν τηλέφωνο για να τους ξυπνήσουν μήπως και ασχοληθούν με τις νέες αφίξεις; Συνήθως οι μισοί από τους ευκόλως αποβιβαζόμενους ή και οι περισσότεροι γίνονται καπνός (μην τους είδατε, μην τους απαντήσατε …) αμέσως μετά την άφιξή των. 


Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου