Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Διαπίστωση και ανευθυνότητα … για ανακριτικές διαρροές …

Για τη δημοσιοποίηση στοιχείων κατά τη διάρκεια ερευνών της Δικαιοσύνης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό τανγκό' με τον Αντώνη Φουρλή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός με αφορμή την υπόθεση Novartis, τις διαρροές και τον προστατευόμενο μάρτυρα.

"Η δημοσιότητα της δίκης αναφέρεται στην ακροαματική διαδικασία, η προανάκριση είναι μυστική άρα η δημοσιοποίηση στοιχείων είναι παράνομη" δήλωσε ο κ. Βερβεσός και πρόσθεσε ότι η προανάκριση είναι μυστική για να μη λάβουν γνώση άνθρωποι που εμπλέκονται και επωφεληθούν. Συμπλήρωσε πως δυστυχώς δεν προβλέπονται ποινές και ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο και να επιβάλλονται κυρώσεις σε όποιον παραβιάζει τη μυστικότητα …

Σε εμάς τους πολίτες γιατί τα λέτε κ. Δημήτρη Βερβεσέ, .πρόεδρε του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών;

Η λογική λέει ότι οι διαρροές γίνονται από τα εντεταλμένα όργανα και τους υπαλλήλους που έχουν δώσει όρκο να τηρούν με αυστηρότητα τους νόμους. Αν οι νόμοι είναι στραβοί και  επιτρέπουν τα ανεπίτρεπτα, προτείνετε στη κυβέρνηση την αλλαγή τους.

Αλλιώς είστε όλοι συνυπεύθυνοι και έχετε λόγους να ανέχεστε και να διατηρείτε το σαθρό καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου