Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Κατάπτυστη ανακοίνωση, για να σώσουν τα έπιπλα, όπως λένε και οι Γάλλοι …

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

«Με αφορμή τη συνεχή δημοσιοποίηση, από τις 17 Απριλίου 2023, σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του ονόματος, φωτογραφιών καθώς και άλλων προσωπικών δεδομένων υπαλλήλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία είχε προβεί ενώπιον των αρμόδιων βελγικών αρχών σε καταγγελία για φερόμενη σε βάρος της τέλεση αξιόποινων πράξεων από ευρωβουλευτή, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων της αποφάσισε, κατόπιν και της υποβολής σχετικής καταγγελίας, να κινήσει τη διαδικασία εξέτασης τυχόν παραβίασης της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και της έκδοσης προσωρινών διαταγών περιορισμού της επεξεργασίας.

Επιφυλασσόμενη να εξετάσει τη σχετική καταγγελία και συνολικά τα ζητήματα που ανακύπτουν, η Αρχή καλεί πρωτίστως τα μέσα ενημέρωσης που έχουν ήδη δημοσιοποιήσει τα σχετικά προσωπικά δεδομένα να προβούν άμεσα σε επανεξέταση της νομιμότητάς των εν λόγω επεξεργασιών, σύμφωνα προς τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, και να λάβουν οίκοθεν τα αναγκαία μέτρα ελέγχοντας κατά πόσον παρίσταται αναγκαία η δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας ως φερομένου θύματος αξιόποινης πράξης για την άσκηση του δικαιώματος ελευθερίας της έκφρασης και του δικαιώματος στην πληροφόρηση και ενημέρωση».

Το μόνο που μπορώ να πω ως νομοταγής πολίτης είναι: Αίσχος και ντροπή, Τα σχόλιά μας:

  • -          επί 3 ημέρες οι της αρχής κοιμούνται;
  • -          το «υπαλλήλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» δεν είναι προσωπικό δεδομένο;
  • -          Η αρχή «αποφάσισε, κατόπιν και της υποβολής σχετικής καταγγελίας να κινήσει τη διαδικασία εξέτασης τυχόν παραβίασης της νομοθεσίας». Χωρίς καταγγελία, τι; Υπάρχουν αμφιβολίες ότι παραβιάστηκε η νομοθεσία κύριοι; Δε θα έπρεπε να είναι αυτεπάγγελτη η παρέμβαση; Σας αξίζουν συγχαρητήρια για το «αποφάσισε» και τα «τυχόν».
  • -          Γιατί η αρχή δηλώνει «επιφυλασσόμενη»; 
  • -          Γιατί κάνει έκκληση στους παρανομούντες να επανεξετάσουν τις πρακτικές τους; Θέλει να τους πει πως θα ξελασπώσουν;
  • -          Η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης είναι μνημείο απαράδεκτης τακτικής και ξέπλυμα μαύρων πρακτικών ανθρώπων και επιχειρήσεων που προσβάλλουν πολίτες χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς τη συναίνεσή τους 

Όλα σάπια. Όλα μαύρα και άραχνα. Όλα για τους μάγκες, τους θρασείς και τους παράνομους. Η διαπλοκή τόσο ξεδιάντροπη και τόσο σίγουρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου