Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο κακός δαίμονας της Ελλάδος, η εκτός σχεδίου δόμηση …

Μοιάζει με τη Κίρκη που μεταμόρφωσε τους ανθρώπους σε κοινωνικά γουρούνια και άπληστους καταναλωτές με τζάμπα χρήματα.

Η πολιτική αύτη έκανε τη χώρα ένα απέραντο οικισμό χωρίς αρχή, τέλος, υποδομές και λογική. Εργαλείο της πολιτικής αυτής το αυτοκίνητο όπως έχουμε ήδη επισημάνει. (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html ).

Η πολιτική αυτή έφερε τζάμπα χρήματα, πληθωρισμό, αυθαίρετα, καταπατήσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, ακόμα και παράνομους νόμους και πράξεις της διοίκησης.

Φυσικά κανείς αρμόδιος δεν επιλαμβάνεται του εγκλήματος! Όλοι, μα όλοι οι υψηλά ιστάμενοι στο κόλπο. Από πρωθυπουργούς, υπουργούς, δημάρχους, περιφέρειες, πρώην νομαρχίες, αλλά και πρόσφατα Τρόικα και Ομάδα Δράσης (λόγω νομιμοποίησης αυθαιρέτων).

Σχετικά είχαμε γράψει και τη Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011, «Να σταματήσει ολοσχερώς η εκτός σχεδίου δόμηση …» , αλλά εδώ είναι όλοι οι αρμόδιοι κουφοί.

Είχαμε επίσης γράψει «πλούσιοι και φτωχοί με μια υπογραφή» για να καταδείξουμε την ίδια εγκληματική συμπεριφορά των πολιτικών αυτής της χώρας.

Και επειδή δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στο σύστημα και στη διοίκηση, καλούμε την Ομάδα Δράσης και της Τρόικα να επιβάλλουν επί τέλους τη λογική στους άθλιους πολιτικούς που μας καταδυναστεύουν. Καμιά δόμηση εκτός οικισμών. Μήπως και συνέλθουν και οι άπληστοι όπως έγιναν οι έλληνες και η Ελλάδα γίνει και αυτή κάποτε σύγχρονο κράτος και σύγχρονη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου