Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τι μας είπε ο κ. Τσίπρας …


Ιδού μερικές από τις εντυπώσεις μας:

Τα ξέρω όλα. Μπορώ να διαπραγματευτώ τα πάντα. Η Ευρώπη τρέμει τη διαπραγματευτική μας δεινότητα. Ότι θα κάνω εγώ είναι καλό και αποτελεσματικό. Όσα έγιναν και γίνονται ήδη είναι εις βάρος όλων και γίνονται από κακούς και αντεθνικώς δρώντες. Τα χρέη από δάνεια τέλος, χωρίς να πληρώσει κανένας και θα είναι μοχλός ανάπτυξης. Ο ευρωπαϊκός νότος πρέπει να έχει κοινή πολιτική, αλλά δεν συνεργάζεται με κανένα και κανένας δεν του ζητά συνεργασία. Οι μετανάστες είναι όλοι αναξιοπαθούντες, αλλά έχουν να πληρώσουν σε δουλέμπορους διακινητές μερικές χιλιάδες $ για να επιβιβαστούν σε σάπιες βάρκες. Θα αυξήσει πρωτίστως τους μισθούς, τονίζοντας χωρίς δημοσιονομικό κόστος, άρα οι επιχειρήσεις θα πληρώσουν και παράλληλα δεσμεύτηκε (αερολογία πρώτου βαθμού) και για την παροχή κινήτρων προς τις επιχειρήσεις (εκπληκτικός συλλογισμός και επιχείρημα).

Όλα τελικά είναι εύκολα στο μπαλκόνι και ιδιαίτερα όταν δεν έχει συνέπειες για εσένα, αλλά μόνον για τους άλλους – τα υποζύγια.

Ο νεανίας νομίζει ότι ακόμα αγορεύει στις μαθητικές συνελεύσεις και προφανώς δεν έχει καμιά εμπειρία του τι θα πει πραγματικότητα, ισορροπίες και ρεαλισμός. Αλλά ούτε και συνεργάτες διαθέτει εκτός των κκ. Δραγασάκη, Στρατούλη, Λαφαζάνη και μερικών ακόμα γραφικών ανήξερων.

Τελικώς μας είπε ότι αρκεί να με ψηφίσετε και η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος.

Μαζί σου Αλέξη, μεγαλέξαντρε! Αλλά σκέψου: άλλο να κυβερνάς ένα κόμμα και άλλο μια χώρα και ένα λαό.

ΥΓ: Είδαμε και ακούσαμε το φερόμενο ως οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη, καθηγητή κ. Κατρούγκαλο στο άλλο κανάλι, την ίδια περίπου ώρα. Ντράπηκα που αυτός ο κύριος είναι καθηγητής πανεπιστημίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου