Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η πρόταση μας για το Ερρίκος Ντινάν που δεν απαντήθηκε ακόμη …

Στις 3 Οκτωβρίου 2018 στείλαμε σε όλα σχεδόν τα μέλη της κυβερνήσεως και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, την ακόλουθη επιστολή/πρόταση:

Αξιότιμοι,

Σε περίπτωση που το Ερρίκος Ντυνάν αποκτηθεί από το Ίδρυμα Ωνάση, προτείνουμε να παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής.

Στο νέο νοσοκομείο θα μεταφερθούν οι πανεπιστημιακές κλινικές του νοσοκομείου Λαϊκό, το οποίο θα μετασκευαστεί σε ερευνητικά εργαστήρια της Ιατρικής Σχολής (βλέπετε πρόταση Δημητρίου Σωτηρίου, 2014). Αργότερα και άλλες πανεπιστημιακές κλινικές μπορούν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αφού ανακαινιστεί πλήρως.

Πανεπιστημιακές κλινικές μπορούν να παραμείνουν ή και να μεταφερθούν επίσης στο νοσοκομείο Σωτηρία, με πιθανή ανακατασκευή κτηρίων. Εντός του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών (βλέπετε πρόταση Δημητρίου Σωτηρίου, 1994, συμπίπτει σχεδόν με το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή), θα μπορεί να λειτουργήσει Μεταπτυχιακή Ιατρική Σχολής (βλέπετε σχετική πρόταση Δημητρίου Σωτηρίου, 2017).

Λαμβάνοντας υπόψη την προσφορά της Κυπριακής κυβερνήσεως για νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική, προτείνουμε τη μεταφορά του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στις εγκαταστάσεις του Νταού Πεντέλης (πρόταση άλλων και Δημητρίου Σωτηρίου, 2006), με ανακατασκευή υπαρχόντων και κατασκευή νέων κτηρίων.

Η πρότασή μας αποτελεί μια προφανώς σύγχρονη λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το ΕΣΥ και η ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών.

Περιοριζόμαστε σε αυτά τα τηλεγραφικά και είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.
_______________________
Η επιτολή μας αυτή δεν απαντήθηκε από κανένα παραλήπτη.

Επειδή το θέμα του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ανακινείται εκ νέου, δημοσιεύουμε την επιτολή μας, με την ελπίδα ότι η πρότασή μας θα μελετηθεί και ίσως υλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου