Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Απορίες … για το μετρό …

·         Γιατί οι σεκιουριτάδες πάνε δυο δυο; Για να αντιμετωπίσουν παραβάτες; Όχι. Για να συζητούν αδιάφοροι για ότι συμβαίνει γύρω τους
·         Γιατί επιβάτες απολαμβάνουν τον καφέ τους εντός των συρμών χωρίς να τους παρατηρεί κανείς ενώ απαγορεύεται; Γιατί δεν υλοποιείται η πρότασή  μας να αναρτηθούν πινακίδες με το σήμα της απαγόρευσης στις εισόδους και στις αποβάθρες; Τις προάλλες μια παρέα 3 Ολλανδών απολάμβανε το καφέ της εντός συρμού και μου είπαν ότι δε το γνώριζαν. Τι λένε οι αρμόδιοι;.  
·         Γιατί ανθεί η επαιτεία στους συρμούς του μετρό;
·         Γιατί υπάρχουν δυο σκάλες καθόδου και καμία ανόδου στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής; Κανονικά θα έπρεπε να είναι καθόδου κάθε στιγμή και ανόδου όταν σταθμεύει συρμός και αποβιβάζονται επιβάτες Πριν χρόνια μου είπαν ότι θα το φρόντιζαν, αλλά προφανώς το ξέχασαν και αδιαφορούν προκλητικά. Και κανονικά οι σκάλες πρέπει να τίθενται σ λειτουργία όταν γίνεται χρήση και όχι συνεχώς.
·         Δεκαπέντε και πλέον χρόνια μετά τη πρώτη λειτουργία του μετρό τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή σε πολλά σημεία και χρειάζεται συντηρηση, βάψιμο και σκέπαστρα πάνω από τις εισόδους. Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Πότε θα διορθωθούν τα προβληματικά σημεία; Πότε θ α πάρουν χρώμα οι γκριζαρισμένοι τοίχοι των σταθμών όπως Εθνική Άμυνα, Μοναστηράκι και αλλού; Η πρότασή μας – βλέπετε π.χ. https://simpleandclear.blogspot.com/2017/08/httpssimpleandclearblogspotgr201612blog.html - για ελεγχόμενα γκράφιτι δεν προκάλεσε το ενδιαφέρον κανενός, ούτε έτυχε καν κάποιας απαντήσεως;
·         Είναι τραγικά ότι μόνον εμείς βλέπουμε θέματα προς επίλυση.  Έχουμε απευθυνθεί δεκάδες φορές στους αρμοδίους χωρίς αποτέλεσμα.. Λογικά για αυτό αδιαφορούν και οι αρμόδιοι. Αν κατακλύζονταν από υποδείξεις και διαμαρτυρίες θα έκαναν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου