Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ειδοποιητήριο για τους υπουργούς (;) κκ. Γιαβρόγλου και Φωτάκη, δήμαρχο, γονείς κα., κα. …

Σχολείο του Χολαργού στην οδό Καραϊσκάκη βρίσκεται υπό κατάληψη.

Πέντε έξι μάγκες κάνουν ότι θέλουν αγνοώντας όλους τους άλλους: γονείς, δήμο, δασκάλους, κοινωνία που τους εξασφαλίζει την εκπαίδευση.

Οι μάγκες πετούσαν καρέκλες και θρανία από τον πρώτο όροφο στην αυλή, προφανώς για πλάκα και ίσως διαμαρτυρία όπως τη καταλαβαίνουν..

Όταν φωνάξαμε ντροπή εγώ και μια κυρία μας πλησίασαν απειλητικά (ευτυχώς μας χώριζαν τα κάγκελα της περίφραξης) με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και μας απείλησαν. Όταν τους είπαμε ότι πρέπει να μάθουν γράμματα και ο χαμένος χρόνος δεν επανέρχεται μας είπαν ότι έχουν αιτήματά και δε μαθαίνουν γράμμα και για αυτό διαμαρτύρονται. Τους είπαμε να πάρουν ότι μπορεί να τους προσφέρει το σχολείο και το απόγευμα να διαμαρτυρηθούν όσο θέλουν, ώστε να βελτιωθούν τα πράγματα.

Φύγαμε γιατί δεν άκουγε κανείς από τους 3-4 που «συνομίλησαν» μαζί μας.

Και η κατάληψη συνεχίζεται. Και όλοι όσοι θα έπρεπε να είναι εκεί και να προσπαθούν να ακούσουν τους νέους και να τους νουθετήσουν ήταν και είναι ΑΠΟΝΤΕΣ. ΟΛΟΙ. Μηδενός εξαιρουμένου. Όλοι βολεμένοι και ευτυχείς που κάθονται ή κάνουν κάτι άλλο εκτός σχολείου που τους αποφέρει οφέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου