Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Αποφάσεις που μας κάνουν υπερήφανους για την Ελληνική δικαιοσύνη και το νομικό μας πολιτισμό ...

1.    82χρονη συνελήφθη μαζί με άλλες δύο ηλικιωμένες, οι οποίες επίσης πωλούσαν σε συγκεκριμένο σημείο ζαρζαβατικά που καλλιεργούν στους κήπους τους και αυγά από τις κότες τους, πριν από ένα περίπου χρόνο τέτοια εποχή. Μετά τη σύλληψή τους, οι γιαγιάδες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου τους επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ στην καθεμία. Η 82χρονη Παρθένα Αλχαζίδου πλήρωσε την επόμενη κιόλας ημέρα το πρόστιμο -ώστε να πληρώσει μόνο το μισό ποσό. Ωστόσο, προ ημερών έλαβε κλήση για να παραστεί σε δίκη στις 7 Ιουνίου, στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης.
2.    Μια ημέρα του 2002, ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης βγήκε από την φυλακή νόμιμα, έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω, αλλά να δραπετεύσει. Δεν επέστρεψε στη φυλακή και άρχισε να κυκλοφορεί ως Κωνσταντίνος Δαναός, ένα καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που υιοθέτησε για την νέα του ζωή επί 17 συναπτά έτη ώσπου συνελήφθη τον Απρίλιο του 2019!……
3.    Πρωτοφανής απόφαση στο Αγρίνιο: Μητροκτόνος θα λαμβάνει τη σύνταξη της μητέρας του

Ελλάς, μοναδική χώρα, με μοναδικές αρχές, μοναδικούς επιτελείς, μοναδικές υπηρεσίες και μοναδικούς τίτλους καινοτομίας και αποτελεσματικότητας.

Χωρίς άλλα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου