Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Άλλη μια κοροϊδία του πολιτικού συστήματος εις βάρος των νομοταγών πολιτών …

«Πόθεν έσχες» χωρίς έλεγχο

Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ανέλεγκτες από το αρμόδιο σώμα των ορκωτών λογιστών είναι οι από χθες αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης τριών ετών, μελών του πολιτικού προσωπικού της χώρας, που είναι υπόχρεοι εκ του νόμου. Η έλλειψη ελέγχου, ως νέο στοιχείο, έρχεται φέτος να προστεθεί στα διαχρονικά αρνητικά στοιχεία της σχετικής διαδικασίας, μεταξύ των οποίων η απουσία επίσημης και σε βάθος ενημέρωσης αναφορικά με τις κατά καιρούς περιπτώσεις παραβιάσεων του νόμου, καθώς και η μη δημοσίευση των αρχικών δηλώσεων «πόθεν έσχες» – των δηλώσεων τις οποίες έκαναν δηλαδή οι υπόχρεοι κατά την πρώτη εκλογή τους, προκειμένου να διαπιστωθεί η θετική ή αρνητική επίπτωση στα οικονομικά τους, κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους με την πολιτική … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 08:11, 27 Σεπτεμβρίου 2019).

Τα στοιχεία που δοθήκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ένα πολιτικό σύστημα ανάλγητο στις καθημερινές και αγωνιώδεις προσπάθειες εκατομμυρίων απλών πολιτών, αγωνιστών της ζωής να επιβιώσουν αξιοπρεπώς, να αναθρέψουν τα παιδιά τους με αρχές και αξίες και να τα εφοδιάσουν με ικανότητες και γνώσεις ώστε να έχουν ένα καλύτερο από τους γονείς τους, μέλλον.

Ο μπαχτσές έχει από όλα. Προνομιούχους, πλούσιους αριστερούς, δεξιούς, άσπρους, μαύρους,  μπαταξήδες, δανειολήπτες δυσθεώρητων ποσών, αυτοδηλούμενους φτωχούς, αλλά στη πραγματικότητα πλουσίους, όπως αποκαλύπτουν οι χωρίς έλεγχο και δήλωση των πηγών απόκτησης του πλούτου τους κατοίκους της δημόσιας σφαίρας, δηλώσεις τους. Γραβατωμένους και μη που κοροϊδεύουν τους πολίτες με τα μη δημοσιούμενα έργα και ημέρες τους και τις παρελάσεις τους από τα προφανώς γνωρίζοντα την πραγματικότητα, αλλά σιωπώντα ΜΜΕ και τα αποκαλούμενα δημοσιογράφους στελέχη τους.

Αποκαλυπτήρια για μια ακόμα φορά των στρατηγικών απόκρυψης (γιατί δημοσιεύονται ΠΕ τριών ετών, ενώ δεν δημοσιεύτηκαν ως ο Νόμος ορίζει τα έτη 2016, 2017, 2018 ρωτούμε οι αφελείς;) και  πρόκλησης σύγχυσης στους πολίτες και στη Δικαιοσύνη(;) ώστε να μην υπάρχουν συνέπειες κάθε είδους, όπως διοικητικές, ποινικές, αποδείξεις παραβίασης αρχών, αξιών και δεοντολογίας.

Εν ολίγοις φαύλος κύκλος σε όλο του το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου