Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπρος: Εκτός σχολείων οι ψεύτικες βλεφαρίδες, τα μούσια και τα ξεβαμμένα τζιν …

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο η πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Παιδείας και των εκπαιδευτικών οργανώσεων σχετικά με την εμφάνιση των μαθητών και μαθητριών ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

© Παρέχεται από: 24 Media Digital S.A.
Δεν είναι μόνο η χρήση έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών που θα απαγορεύεται στα σχολεία. Γένι, μούσι, μουστάκι, σκουλαρίκια και… κοτσίδα στα αγόρια απαγορεύονται αυστηρώς με τα νέα δεδομένα. Παρελθόν τα κολάν, τα στενά παντελόνια, το μακιγιάζ, οι έντονες ανταύγειες στα μαλλιά, τα μεγάλα βαμμένα νύχια και οι… ψεύτικες βλεφαρίδες (!) για τα κορίτσια … (https://www.news247.gr/koinonia/kypros-ektos-scholeion-pseytikes-vlefarides-moysia-kai-xevammena-tzin.7493624.html ).

Δε μπορεί παρά να επαινέσει κανείς τους Κύπριους που αποφάσισαν να βάλουν μια τάξη στο ξεχαρβάλωμα των σχολείων και της έννοιας του σχολείου και της εκπαίδευσης.

Το σχολείο πασαρέλα και ανάδειξης των σεξουαλικών αφυπνίσεων των εφήβων πρέπει να αντικατασταθεί από την έννοια της αποστολής και της διατεταγμένης υπηρεσίας προς το καλό των ίδιων των παιδιών, των γονέων και της κοινωνίας που προσφέρουν αφειδώς ή όπως μπορούν τα μέσα εκπαίδευσης και καλλιέργειας των νέων.

Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσουν και στη Κύπρο και στην Ελλάδα οι αξίες και οι προσανατολισμοί όλων σχεδόν των άλλων κοινωνιών, σχετικά με την εκπαίδευση και τη προσήλωση στο σκοπό για απόκτηση πνευματικών εφοδίων και γνώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου