Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Η ΕΡΤ, η διαπλοκή, τα ανταλλάγματα, οι εξυπηρετήσεις, τα δικά μας παιδιά και τα δικά μας περήφανα γηρατειά …

Τα έλεγαν και δεν τα πιστεύαμε.

Αλλά το χούι δε φεύγει εύκολα. Τα δικά μας παιδιά, οι δικοί μας άνθρωποι, οι στυλοβάτες μας, οι οπαδοί μας, τα χρεωστούμενα. Έτσι κινείται το παλαιοκομματικό κράτος, το βασίλειο μας,

Έτσι λοιπόν η ΕΡΤ ξεσκόνισε ανθρώπους που είχαν μάλλον σκοτεινό ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών τα περασμένα χρόνια, έκαναν περιουσίες με ανύπαρκτα προσόντα και ικανότητες και τους επαναφέρουν στο προσκήνιο για να γαλουχήσουν και τις νέες μετά τη κρίση γενεές.

Η ΕΡΤ πρέπει να πετάξει στα αζήτητα (επιεικής έκφραση) όλους τους παλιούς καιροσκόπους ανεξαρτήτως κάποιων ικανοτήτων και να δώσει βήμα και ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, ικανούς και ίσως άνεργους. Για να φέρουν φρέσκο αέρα και νέες προοπτικές στη σφαίρα της πληροφόρησης των ταλαιπωρημένων από τη 10ετή κρίση πολιτών.

Και παρακαλούμε όλους τους διορισμένους από τη κυβέρνηση χωρίς κριτήρια και έξωθεν καλή μαρτυρία υπαλλήλους της ΕΡΤ, να είναι πιο σεμνοί, πιο παραγωγικοί, πιο συνεπείς και να δείχνουν έμπρακτο σεβασμό προς τα χρήματα των πολιτών και τις ευκαιρίες καλοπέρασης που απολαμβάνουν εκ του ασφαλούς.

Εγώ εξακολουθώ να τρέμω από το φόβο μου ότι όλες οι προτροπές είναι μάταιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου