Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τι περιμένει το κράτος, γιατί δεν ανταποκρίνονται οι πολίτες …

Η ρύπανση στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει προ πολλού όλα τα όρια.

Η Ελλάδα είναι η πλέον σκουπιδοβριθής χώρα μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών του Πλανήτη. Το πολιτικό της σύστημα αδιαφορεί προκλητικά και η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματων, πεποιθήσεων και παρά πάσαν λογική είναι σκουπιδολάγνοι! Ναι, σκουπιδολάγνοι.

Καιρός να γίνει εκστρατεία ενημέρωσης, πληροφόρησης και συμμέτοχής των πολιτών στις ισχνές προσπάθειες απορρύπανσης της χώρας.

Πρώτη ενέργεια πρέπει να είναι η προβολή μηνυμάτων σε όλα τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στα κρατικά κανάλια, συνεχώς, καθημερινώς, όλες τις ώρες την ημέρας και καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Προτείνουμε να γίνουν διαγωνισμοί σε όλα τα σχολεία της χώρας για τη δημιουργία μικρών ταινιών ολίγων δευτερολέπτων ή λεπτών με θέμα την αποφυγή ρύπανσης, την απορρύπανση, τις συνέπειες και την προστασία του θαυμάσιου Ελληνικού Περιβάλλοντος. Οι βραβευμένες μικρές ταινίες θα προβάλλονται συστηματικά από τα ΜΜ, με παράλληλη προβολή των δημιουργών.

Μετά από μια περίοδο χάριτος θα πρέπει να αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα. Πρώτα σε φορείς όπως δήμους, εταιρείες, βιομηχανίες καταστήματα και αμέσως μετά και σε πολίτες (συμπεριλαμβανομένων των τουριστών).

Σε 6 μήνες από την εφαρμογή του προγράμματος η Ελλάδα μπορεί να έχει μεταμορφωθεί σε μια καθαρή, ευνομούμενη, σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, ξεχνώντας το τριτοκοσμικό κακό παρελθόν της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου