Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Για μια ακόμα φορά απευθυνόμαστε στο υπουργείο Κλιματική Αλλαγής και Κρίσεων και την Πολιτική Προστασία …

Δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Δεν ακούν τη λογική. Δεν ακούν τους πολίτες

Απομάκρυνση κλαδεμάτων σε αστικές και μη περιοχές δεν είναι λογικό να γίνεται με φορτωτές, φορτηγά και μεταφορά σε ειδικά σημεία και άγνωστο πως τα διαχειρίζονται  κατόπιν.


Με τον τρόπο αυτό η κατανάλωση πόρων είναι δυσανάλογα μεγάλη, η απασχόληση μεγάλου αριθμού προσωπικού αδικαιολόγητη και εν πολλοίς υποβολιμαία και κατά συνέπεια οι δαπάνες μεγάλες.


Τα κλαδέματα - θα το ξαναπούμε για πολλοστή φορά – πρέπει να θρυμματίζονται επί τόπου και τα υπολείμματα να αξιοποιούνται καταλλήλως.


Ασφαλώς θα χρειαστεί κάποιος νέο εξοπλισμός, αλλά η ελληνική βιομηχανία μπορεί να παράγει τα απαραίτητα μηχανήματα. Δεν είναι άλλωστε υψηλής τεχνολογίας, ούτε  ανυπέρβλητης τεχνογνωσίας.


Κάντε το κύριοι, τώρα, άμεσα και να μην πάει χαμένη και η επόμενη περίοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου