Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

«Χαμόγελο Παιδιού»: Πάνω από 80 παιδιά παραμένουν με εισαγγελική εντολή σε Νοσοκομεία της Αθήνας …

Η αναζήτηση από τους εισαγγελείς χώρου φιλοξενίας για παιδιά που απομακρύνονται για την ασφάλειά τους από το περιβάλλον που μεγαλώνουν μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες,


με αποτέλεσμα να παραμένουν "έγκλειστα" ουσιαστικά στα Νοσοκομεία, τονίζει ο Οργανισμός … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 17:15).

Άλλη μια παθογένεια της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας και ευτυχώς που βρίσκονται κάποιοι σοβαροί άνθρωποι και τις αποκαλύπτουν.

 

Αν ήταν στο χέρι τον αρμοδίων δεν θα βγαίνανε ποτέ στη φόρα οι άθλιοι χειρισμοί ακατάλληλων, αδιάφορων, τεμπέληδων και ανίκανων αρμοδίων, να κατανοήσουν το ρόλο τους και τις υποχρεώσεις τους.

 

Πως αλλιώς να ειρηνεύσει κανένας αυτά που συμβαίνουν πλέον σχεδόν καθημερινά στη ελληνική κοινωνία.

 

Με την ίδια λογική που εξασφαλίζουν σε πλημμυροπαθείς, πυρόπληκτους κλπ., άμεση διαμονή σε ξενοδοχεία, ας νοικιαστεί αμέσως ένα ξενοδοχείο με τις κατάλληλες προδιάγραφες και ας αποτελέσει την υποδομή για την ενδεδειγμένη φιλοξενία των άτυχων αυτών παιδιών που βρίσκονται μακριά από στοργικές μητρικές και γονικές αγκαλιές.

 

Δε θα επεκταθούμε στα υπόλοιπα αυτονόητα.

 

Που είναι η αρμοδία υφυπουργός κα Δόμνα Μιχαηλίδου, να λύσει άμεσα το πρόβλημα; Άραγε έμαθε για το πρόβλημα; Το γνωρίζει; Ασχολείται με την επίλυση του;

 

Αν ναι, μάλλον άργησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: