Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Το όραμα και οι δεσμεύσεις του πρύτανη κ. Γερασίμου Σιάσου για το ΕΚΠΑ …

Το στίγμα του για την θητεία των νέων πρυτανικών Αρχών του ΕΚΠΑ έδωσε ο πρύτανης σε δημόσια εκδήλωση παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Μπορεί κανείς να διαβάσει την ομιλία του κ. νέου πρυτάνεως του ΕΚΠΑ στην ανάρτηση https://www-in-gr.cdn.ampproject.org/c/s/www.in.gr/2024/01/24/greece/orama-kai-oi-desmeyseis-tou-prytani-gerasimou-siasou-gia-ekpa/amp/ .
 
Η τελετή ήταν εξαιρετική και την τίμησαν πολλά εκλεκτά μέλη της Αθηναϊκής κοινωνίας, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οποία τιμή!
 
 
Ο κ. πρύτανης παρουσίασε όμως μια ειδυλλιακή εικόνα του πανεπιστημίου, τέτοια που ένας κακεντρεχής πολίτης θα παρατηρήσει ότι δεν έχει να κάνει τίποτε μια και βρίσκεται σε εξαιρετική όπως την παρουσίασε κατάσταση.
 
Εμείς όμως που ζήσαμε εκ των ένδον το πανεπιστήμιο και παρακολουθούμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία του, δε θα συμφωνήσουμε με τα λεγόμενα του κ. πρυτάνεως.
 
Προτείνουμε να θελήσει να πληροφορηθεί σε βάθος τα προβλήματα του ΕΚΠΑ και έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή  του να ασχοληθεί με αυτά και να προσπαθήσει να δώσει στο εμβληματικό ίδρυμα την αίγλη που πρέπει να έχει και του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου