Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ 2020, 16 …

Ο κολοσσός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέκος Φλαμπουράρης δημιούργησε τη θρυλική ιστοσελίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, προς χρήση των πολιτών και την υποβολή σχολίων, προτάσεων, υποδείξεων και διαμαρτυριών σε ένα κάθε φόρα υπουργείο, όπου τις περισσότερες όμως φορές δεν ήταν ο λογικός παραλήπτης του μηνύματος/επιστολής.

Εκεί βρήκαν απασχόληση προφανώς όλα τα καλά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ και υποθέτουμε ότι έβγαζαν καλό μεροκάματο.  Είτε λόγω ύψους αμοιβής είτε πολύ χαλαρής έως μηδενικής απασχόλησης.

Ποτέ δε μάθαμε κάποια στατιστικά στοιχεία και εμείς τουλάχιστον, όσες φορές απευθυνθήκαμε στη διοίκηση μέσω της εφαρμογής, δε λάβαμε ποτέ κάποια απάντηση.

Η εκσυγχρονιστική κυβέρνηση του φιλοπροόδου πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις ανέλαβα πρωθυπουργός την ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ. Δε του άρεσε, του μύριζε, τον ενοχλούσε, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Σχετική αναφορά μας στη διοίκηση δεν έλαβε απάντηση.

Κύριοι, επαναφέρατε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και εκσυγχρονίστε την ώστε οι πολίτες να έχουν ένα βήμα διαλόγου με τη διοίκηση. Και φροντίστε κάθε επικοινωνία να λαμβάνει απάντηση γραπτώς και δεσμευτική για τον γράφοντα και την υπηρεσία του. Όχι όπως λειτουργούν οι ανεξάρτητες αρχές και οι κκ. Συνήγοροι που εισπράττουν πολλά χρήματα αλλά δεν λύνουν τα προβλήματα του κάθε πικραμένου και ταλαιπωρημένου πολίτη και δεν επιβάλλουν στη διοίκηση να μαθαίνει και να μην το ξανακάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου